2777
2789
عنوان

عدم همکاری مرد در تعیین جنسیت

822 بازدید | 91 پست

سلام خانمها،قصد دارم سه ماه دیگه اقدام کنم،زیر نظر پزشکم،و حتی طب سنتی،خیلی هزینه کردم و میکنم،اما شوهرم ده درصد همکاری داره،فقط قرصاشو میخوره،و کاسنی،ولی رعایت نمیکنه،پرهیزغذایی نمیکنه و ماست و دوغ رو ترک نمیکنه،حتی آز اسپرم هم نمیده،ازبس فکرکردم بریدم،دوتا دختر ناز دارم و دلم میخاد جنسم جور شه،ولی بخاطر عدم همکاری آقامون خیلی میترسم،بنظرتون رژیم رو ادامه بدم یا ازفکرش بیام بیرون؟

میشه خواهش کنم واسه حاجتم یه صلوات بفرستید،ممنونم💐

دست تنها خیلی هزینه کردم از طرفی حیفم میاد وسط راه جا بزنم،بعضیا میگن مرد فقط گرمی بخوره حله،ولی بضیا میگن رژیم رو مردهم باید رعایت کنه،خانمهایی که مثل منن،میشه از تجربه تون بگین،خدا عزیزتونو حفظ کنه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

این مربوط به خودتون میشه...بسپر به خدا

ولی انگارداریم واردفاز جدید۳فرزندمیشیم...تازگی خیلی میبینم 

باتمام وجود به وجود پرازعشق ومهربونیت افتخارمیکنم دخترکوچولوی من❤

لبنیات و ک فک کنم خانوم نباید بخوره.نمیدونم چی یگم دوس داری ادامه بده من دیدم دو طرف همکاری میکنن و نمیشه اونی ک میخوان 

گفته بودی که چرا محو تماشای منی، آنچنان مات که حتی مژه بر هم نزنی، مژه برهم نزنم تا که ز دستم نرود، ناز چشم تو به قدر مژه برهم زدنی
دست تنها خیلی هزینه کردم از طرفی حیفم میاد وسط راه جا بزنم،بعضیا میگن مرد فقط گرمی بخوره حله،ولی بضی ...

عزیزم تعیین جنسیت با مرده خب .یعنی همسرتون پسر نمی خواد ؟ خب اگه نه اصلا چه اصراری هست دوباره حامله بشی .اگرم می خواد خوب باید همکاری کنه دیگه

درواقع ما کاری از دستمون بر نیومد فقط اسمش و گذاشتیم صبر

ببن مرد فقط باید تقویت شه تعدادش بره بالا و تحرک اش و  زن باید مزاجش گرم و قلیا بشه

فقر که از در خونه بیاد تو ایمان از پنجره میره بیرون. خدایا فقر رو تو هیچ خونه ایی راه نده😔😔😔
عزیزم تعیین جنسیت با مرده خب .یعنی همسرتون پسر نمی خواد ؟ خب اگه نه اصلا چه اصراری هست دوباره حامله ...

نه براش مهم نیست،من بخاطر فشار و طعنه و حرفای خاله زنک اطرافیان میخام شانسمو امتحان کنم،انقد حرف بهم میزنن که خونه نشینم کردن😔

ببن مرد فقط باید تقویت شه تعدادش بره بالا و تحرک اش و  زن باید مزاجش گرم و قلیا بشه

خیر بببنی دلمو قرص کردی،بستمش به جنسینگ و رویال ،

من خودم عاشق پسرم دلمم پسر میخواد ولی بازم میگم هر چی خدا خواست بنظرم به زور نمیشه چیزی از خدا خواست اگه اون نخواد هر دو هم رعایت کنین بازم نمیشه فقط خدا 

خدایا راضیم به رضای تو