2777
2789
عنوان

شوهرمو خیلی دوست دارم ولی دیشب خواب عشق اولمو دیدم.

| مشاهده متن کامل بحث + 3150 بازدید | 58 پست
نه هرگز دوستی اتفاق نیفتاد پسر عموم بود همبازی دوران بچگیم بزرگتر که شدیم حرمتا رو حفظ کردیم ولی فقط ...

وااااای ما ام ..ما اصلا باهم صحبت نمیکردیم ..ولی وقتی نگاهمون بهم خیره میشد ی دنیا حرف و عشق بود هیچکدوممونم دلمون نمیومد نگاهو از هم بگیری😢😢😢😢

یا حسین ع .مظلوم حسین ع ..یا امام رضا ع                یا ابوالفضل العباس ع😭😭😭❤❤❤❤❤❤

از نظر من ک طبیعیه هرکسی قبل ازدواجش از یکی دو نفری خوشش میومده

حالا دوست داشتی این قضیه برعکس بود ؟

یعنی شوهرت مینشست به عشقای قبل ازدواجش فکر میکرد !؟

مطمعن باش اونم دخترای زیادیو تو زندگیش دیده و میبینه ک دلش براشون غنج رفته :|

ولی اگه بهت وفادار مونده واس اینه که فکر و احساسشو کنترل کرده پس توام همین کارو کن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین اصلا چیز بزرگی نیس.خوابه تونخواستی که ببینیش چرا عذاب میدی. بهش فک نکن ی مت دیگه ازسرت میره. منم میبینم حتی چندماه پیش ی خوابی دیدم ک انقدر طبیعی بود واذیتم کرد تا یک هفته حالم بدبود اخرواسه این که خوب شم مجبورشدم برای شوهرم تعریف کنم...بهترشدم بعدش واقعا

وقتی همه بگیم مملکت با حرکت من ی نفر درست نمیشه نباید توقعم داشته باشیم ک جهان اول و دوم باشیم ...من اگه اب استفاده نکنم درست میییشه ؟؟؟ من اگه ماشین نخرم درست میشه؟؟؟ من اگه طلا نخرم درست میشه ؟؟؟ من اگه اشغال نریزم محیط زیست مشکلش حل میشه؟ من اگه کتاب بخونم فهم مملکت میره بالا؟؟؟ من ی نفر اگه راهنما بزنم همممه مشکلات راهنمایی رانندگی حل میشه ؟؟؟؟ هممممش همممینجوری حرف میزنیم ...این من منا میلیون ها منه
ببین اصلا چیز بزرگی نیس.خوابه تونخواستی که ببینیش چرا عذاب میدی. بهش فک نکن ی مت دیگه ازسرت میره. من ...

چه خوابی؟ البته اگه چیز بدی نیست و قرار نیس دوباره یادت بندازه بگو

خدایا شکرت
عه. جدی میگی یعنی طوری نمیشه؟ بعضی موقع ها فکر میکنم هنوزم دوستم داره اخه زوری زنش دادن

ب فرض ک دوست داره ی ن اصلا کشته مردته پس این ادمی ک شب وروز تو خونه اش زندگی میکنی و دم از دوس داشتن و عشقش میزنی چی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟با خودت رو راست باش اون موضوع تموم شدست پسر عموت ازدواج کنم حــــــــالا گیریم زوری دلت نشکست؟؟ تو دستی دستی دل نشکون قسمت دست ما ادما نیست ولی ببخشید ک میگم گندکاری و دل شکستن دس خودمونه بچسب ب زندگی وشوهرت اون شخص الان فقط وفقط پسر عموته عشقت شوهرو زندگیتن ن اون ادم اینو اویزه گوشت کن امیدوارم همیشه باهمسرت خوشبخت باشی

اشکال نداره همه از اینجور خوابا میبینن. اینایی هم که میگن وای گناهه و اینا به حرفشون گوش نکن چون خواب دیدن که دست خود آدم نیست. اگه شوهرتو دوست داری که جای نگرانی نیست خوابتم فراموش میکنی . قشنگی عشق به نرسیدنه به نظر من چون وصال همه چیو خراب میکنه

سلام بادیدن این تیتر یاد متن خودم افتادم...

سربازی هستم/که به کشتن وقت میروم/تا دوردستها/پرچم دشمن خانگی.....من مومن یامذهبی به معنای کاملش نیستم، فقط دوست دارم که باشم_مشغول فراگیری چهارمین رشته تحصیلیم هستم.من عاشق  کمک کردنم : از طب سنتی واسلامی،سلامت،روانشناسی،مسایل مذهبی،ادبیات و فرهنگ و برخی موضوعات اطلاعات نسبی دارم : اگر ضرورتی بود بپرسید،شاید کمکی ازم براومد _از همه مهمتر:من محتاج دعای همه عزیزان هستم،باسپاس    
ب فرض ک دوست داره ی ن اصلا کشته مردته پس این ادمی ک شب وروز تو خونه اش زندگی میکنی و دم از دوس داشتن ...

واقعا از همچنین تاپیکی که زدم شرمم میشه الان. چطور تونستم حتی بهش ارزش تاپیک گذاشتن بدم اونم زبون روزه. خداروشکر که یکم حالم خوب شد و شیطون از رگ و پوستم بیرون رفت

خدایا شکرت
چه خوابی؟ البته اگه چیز بدی نیست و قرار نیس دوباره یادت بندازه بگو

نه مشکلی نیس.من بایدانقدرقوی باشم ک با واقعیت زندگیم کناربیام...خواب دیدم  اومدن خونمون ک منوببرن همسرمم هس اما خب همه فقط منتظره نظره منن همسرمم حرفی نداره قرارم نیس کسی ناراحت بشه همه چی فراهمه واسه رفتنه من پیش اون حالا حالو هوای عاشقانه  واسترس تو خوابم درنظربگیر...من فقط بهشون گفتم اخه الان؟؟؟ بعدنگاه کردم ب همسرم گفتم این چی پس  اخه چرا الان؟؟؟ انقدر گریه کرده بودم ک مجبورشدم برای همسرم تعریف کنم خوابو..گفتش ینی واقعا بعدازون همه اذیت بازم میخواستی بری باهاشون

وقتی همه بگیم مملکت با حرکت من ی نفر درست نمیشه نباید توقعم داشته باشیم ک جهان اول و دوم باشیم ...من اگه اب استفاده نکنم درست میییشه ؟؟؟ من اگه ماشین نخرم درست میشه؟؟؟ من اگه طلا نخرم درست میشه ؟؟؟ من اگه اشغال نریزم محیط زیست مشکلش حل میشه؟ من اگه کتاب بخونم فهم مملکت میره بالا؟؟؟ من ی نفر اگه راهنما بزنم همممه مشکلات راهنمایی رانندگی حل میشه ؟؟؟؟ هممممش همممینجوری حرف میزنیم ...این من منا میلیون ها منه