2777
2789
عنوان

خانمایی که دنبال تعیین جنسیت هستین بیاین تو تاپیکم

| مشاهده متن کامل بحث + 702 بازدید | 58 پست
من با اینکه عاشق دخترهستم ولی از وقتی بی بی چکم مثبت شد حسم همش میگفت پسره، از تمام بوها متنفربودم م ...

این تسته که میگید چیه؟ازکجا میشه فهمید استخوان دنبالچه چه طوریه؟جوش شیرین کف کرد؟

خدایا ممنونم بهم بچه های سالم دادی خدای خوبم مرسی که مث همیشه چشمتو رو تمامممم بدی هام بستی و خواستمو برآورده کردی...من دیگه فقط مامان پریا نیستم من الان مامان پریا و علی هستم❤❤❤
دوستانی که بچه دارین یا از نزدیکانتون بچه دارن برین این فال تعیین جنسیت چینی رو روشون امتحان کنین بب ...

خب تاپیک خانم یلدارو از کجا پیداکنیم؟اسم تاپیکو بگو

خدایا ممنونم بهم بچه های سالم دادی خدای خوبم مرسی که مث همیشه چشمتو رو تمامممم بدی هام بستی و خواستمو برآورده کردی...من دیگه فقط مامان پریا نیستم من الان مامان پریا و علی هستم❤❤❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

این تسته که میگید چیه؟ازکجا میشه فهمید استخوان دنبالچه چه طوریه؟جوش شیرین کف کرد؟

اره جوش شیرین حسابی کف کرد. تو همین سایت بچه ها تاپیک زده بودن که تعین جنسیت با تئوری nub منم از اونجا فهمیدم. استخوان دنبانچه هم اگه تصویر سونوگرافی با کیفیت باشه تو سونو ان تی کاملا مشخصه و اگه موازی ستون فقرات باشه دختره و اگه زاویه دار باشه پسره

ممنون از توضیحاتتون

اره جوش شیرین حسابی کف کرد. تو همین سایت بچه ها تاپیک زده بودن که تعین جنسیت با تئوری nub منم از اون ...

ممنون از توضیحاتتون

خب تاپیک خانم یلدارو از کجا پیداکنیم؟اسم تاپیکو بگو

عنوان تاپیکشون اینه .چقدر به جدول تعیین جنسیت چینی میشه اعتماد کرد؟

برو صفحه 3تاپیکشون

فقط 26 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اللهُمَّ صَلیِ عَلی مُحَمَّد وَ آل مُحَمَّد و عَجِّل فَرَجهُم.⬅️ پیامبر (ص) می فرمایند:خداوند فرزندان آدم را اینگونه ندا می دهد: ای فرزند آدم من به هرچه بگویم «باش» می شود مرا در آن چه به تو امر کرده ام اطاعت کن تا تو را چنان قرار دهم که به هرچه بگویی « باش» بشود
عنوان تاپیکشون اینه .چقدر به جدول تعیین جنسیت چینی میشه اعتماد کرد؟ برو صفحه 3تاپیکشون

کلاعلایمتوازاول تااخرخوندم تک تکش مث علایم من بودطوری که سربچه اولم بااین علایم بچم پسرشدالانم توراهیمواولش گفت پسروانومال گفت دختر

👩👶💓💓💓
چرا چون شرایطت مهیا نبود؟!

نه شرايط خوب بود خودم بچگي كردم به خاطر دانشگام بعدم رابطم به همسرم تو مرحله اي بود كه ميخواستيم بيشتر فكر كنيم هر دو خريت كرديم

كاش از شاخه سرسبز حيات گل اندوه مرا ميچيدي.  كاش در شعر من اي مايه عمر  شعله راز مرا ميديدي
عزیزم خدا بهت ارامش بده انشاالله دیگه غصه نخور 

مرسي عزيزم از خدا ميخوام ببخشتمون 😞😞

كاش از شاخه سرسبز حيات گل اندوه مرا ميچيدي.  كاش در شعر من اي مايه عمر  شعله راز مرا ميديدي