همه علائم من به دختر میخورد جفت قدامی .حس نبض و حرکت ضعیف سمت چپ. ویار شدید .صبح و شب بالا میاوردم گاهی ام چندبار در روز.ضربان قلب در سونو ان تی 164 و در سونو 8هفته 140.علامت وی در چشم چپ.پهلوهام پهن شده بود یعنی بچه بیشتر تو پهلو بود.تمام فال ها بجز چندتا فال که الان میگم میگفت بچه دختره.همه اطرافیان میگفتن دختره.ازاول بارداری بشدت استرس و اضطراب داشتم.بشدت کم خواب یا بدخواب .کمردرد ماهای اولی بشترو از ماه سوم کمترشد.ولی در نهایت بچه پسر بود
فقط 26 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
اللهُمَّ صَلیِ عَلی مُحَمَّد وَ آل مُحَمَّد و عَجِّل فَرَجهُم.⬅️ پیامبر (ص) می فرمایند:خداوند فرزندان آدم را اینگونه ندا می دهد: ای فرزند آدم من به هرچه بگویم «باش» می شود مرا در آن چه به تو امر کرده ام اطاعت کن تا تو را چنان قرار دهم که به هرچه بگویی « باش» بشود
من با اینکه عاشق دخترهستم ولی از وقتی بی بی چکم مثبت شد حسم همش میگفت پسره، از تمام بوها متنفربودم م ...
این تسته که میگید چیه؟ازکجا میشه فهمید استخوان دنبالچه چه طوریه؟جوش شیرین کف کرد؟
خدایا ممنونم بهم بچه های سالم دادی خدای خوبم مرسی که مث همیشه چشمتو رو تمامممم بدی هام بستی و خواستمو برآورده کردی...من دیگه فقط مامان پریا نیستم من الان مامان پریا و علی هستم❤❤❤
دوستانی که بچه دارین یا از نزدیکانتون بچه دارن برین این فال تعیین جنسیت چینی رو روشون امتحان کنین بب ...
خب تاپیک خانم یلدارو از کجا پیداکنیم؟اسم تاپیکو بگو
خدایا ممنونم بهم بچه های سالم دادی خدای خوبم مرسی که مث همیشه چشمتو رو تمامممم بدی هام بستی و خواستمو برآورده کردی...من دیگه فقط مامان پریا نیستم من الان مامان پریا و علی هستم❤❤❤
این تسته که میگید چیه؟ازکجا میشه فهمید استخوان دنبالچه چه طوریه؟جوش شیرین کف کرد؟
اره جوش شیرین حسابی کف کرد. تو همین سایت بچه ها تاپیک زده بودن که تعین جنسیت با تئوری nub منم از اونجا فهمیدم. استخوان دنبانچه هم اگه تصویر سونوگرافی با کیفیت باشه تو سونو ان تی کاملا مشخصه و اگه موازی ستون فقرات باشه دختره و اگه زاویه دار باشه پسره
اره جوش شیرین حسابی کف کرد. تو همین سایت بچه ها تاپیک زده بودن که تعین جنسیت با تئوری nub منم از اون ...
ممنون از توضیحاتتون
خب تاپیک خانم یلدارو از کجا پیداکنیم؟اسم تاپیکو بگو
عنوان تاپیکشون اینه .چقدر به جدول تعیین جنسیت چینی میشه اعتماد کرد؟
برو صفحه 3تاپیکشون
فقط 26 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
اللهُمَّ صَلیِ عَلی مُحَمَّد وَ آل مُحَمَّد و عَجِّل فَرَجهُم.⬅️ پیامبر (ص) می فرمایند:خداوند فرزندان آدم را اینگونه ندا می دهد: ای فرزند آدم من به هرچه بگویم «باش» می شود مرا در آن چه به تو امر کرده ام اطاعت کن تا تو را چنان قرار دهم که به هرچه بگویی « باش» بشود