2777
2789
عنوان

خانمایی که دنبال تعیین جنسیت هستین بیاین تو تاپیکم

| مشاهده متن کامل بحث + 702 بازدید | 58 پست
ان تی همون غربالگریه؟ آخه بارداری قبلیم هفته ده جنسیت رو دکتر بهم گفت

هفته ده خيلي زوده معلوم نيست كه 😟 نه غربالگري مكمل ان تي هستش بايد با هم انجام بدّي غربالگري ميري ازمايشگاه ان تي هم سونو

كاش از شاخه سرسبز حيات گل اندوه مرا ميچيدي.  كاش در شعر من اي مايه عمر  شعله راز مرا ميديدي
أينا علايم پسره ديگه من سر بچه أولم همينطور بودم

به علایم نمیشه اکتفا کرد منم همین علایم رو داشتم بچم دختره

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من تمام چیزایی ک تو نت زده و ب صورت عامیانه تو مردم هست امتحان کردم گذاشتن چاقو و قیچی .تست جوش شیرین .علامت vتو چشم راستم.شکمم تیز و شبیه توپ شده .اصلا ویار صبحگاهی نداشتم .علاقه شدید ب شوری و ترشی .کلا ویارم و حال و وضعم بابچه اولم ک دختره زمین تااسمون فرق داره تمام تست های خونگی نشان دهنده جنین پسر ولی سونو آنومالی رفتم و دختر ه بچه ام

خداکنه هیچ زنی در ارزوی مادرشدن نباشه و تمام زنان سرزمینم طعم مادرشدن رو بچشن😍😍
من حالت تهوع شدید دارم مخصوصا شبها شیرینی نمیتونم بخورم گوشت و مرغ حالم بد میکنه ، ترش خیلی دلم میخو ...

منم از شیرینی خوشم نمیومد بیشتر شور و کمی هم ترشی میخوردم.شکمم از اول بارداری سرد بود همیشه لرز داشتم .گوشتو مرغ متنفر بودم ولی برنج میخوردم

فقط 26 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اللهُمَّ صَلیِ عَلی مُحَمَّد وَ آل مُحَمَّد و عَجِّل فَرَجهُم.⬅️ پیامبر (ص) می فرمایند:خداوند فرزندان آدم را اینگونه ندا می دهد: ای فرزند آدم من به هرچه بگویم «باش» می شود مرا در آن چه به تو امر کرده ام اطاعت کن تا تو را چنان قرار دهم که به هرچه بگویی « باش» بشود
به علایم نمیشه اکتفا کرد منم همین علایم رو داشتم بچم دختره

اره منم قبول ندارم اين علائمو ، من خريت كردم بچه اولمو سقط كردم قبل اينكه جنسيتشو بفهمم أما همش قلبم ميگه پسر بوده من پسرمو كشتم 😖😖

كاش از شاخه سرسبز حيات گل اندوه مرا ميچيدي.  كاش در شعر من اي مايه عمر  شعله راز مرا ميديدي
هفته ده خيلي زوده معلوم نيست كه 😟 نه غربالگري مكمل ان تي هستش بايد با هم انجام بدّي غربالگري ميري ا ...

آره منم اولش باورم نشد ولی یک نفر بهم گفت که دوماه و نیم شدی برو فلان دکتر جنسیتو میگه منم رفتم و درست هم بهم گفت

آره منم اولش باورم نشد ولی یک نفر بهم گفت که دوماه و نیم شدی برو فلان دکتر جنسیتو میگه منم رفتم و در ...

والا چي بگم من پيش هاشمي ميرفتم دستگاهش هم خيلي عالي بود ولي نهايتن ميگفت هفته ١٤ ميتونم بگم

دوستانی که بچه دارین یا از نزدیکانتون بچه دارن برین این فال تعیین جنسیت چینی رو روشون امتحان کنین ببینین چقدر درست درمیاد البته اون فال چینی اصلی رو میگم نه اینایی که به فارسی هست و توی اینترنت پر شده.تاپیک خانم یلدا صفحه 3خانم آوا یه لینک گذاشتن برین توش و تاریخ تولد دقیق مادر و تاریخ دقیق لقاح رو بنویسین اونم به میلادی عجیب درست درمیاد .

فقط 26 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اللهُمَّ صَلیِ عَلی مُحَمَّد وَ آل مُحَمَّد و عَجِّل فَرَجهُم.⬅️ پیامبر (ص) می فرمایند:خداوند فرزندان آدم را اینگونه ندا می دهد: ای فرزند آدم من به هرچه بگویم «باش» می شود مرا در آن چه به تو امر کرده ام اطاعت کن تا تو را چنان قرار دهم که به هرچه بگویی « باش» بشود

من با اینکه عاشق دخترهستم ولی از وقتی بی بی چکم مثبت شد حسم همش میگفت پسره، از تمام بوها متنفربودم مرتب ماسک میزدم از شیرینی بدم می اومد عاشق پفک و چیزای شور و ترش بودم از کباب هرنوعی متنفر بودم ویارم از ظهرشروع میشد تا شب مرتب تهوع و استفراغ داشتم. تست جوش شیرین پسر دراومد وجدول چینی اصلی هم پسر شد سونو ان تی هم گفت احتمالا پسره ولی ولی انومالی گفت دخمله عشقم😍😍 تنها تستی که میگفت دختره تئوری ناب بود که استخوان دنبانچه جنین موازی با ستون فقرات بود همین.اصلا به علایم نیست