2821
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اگه از فیلمای جنایی خوشت میاد سکوت بره ها و هانیبالو ببین اول سکوت بره هارو ببین بعد هم هانیبالو طبق سال های که منتشر شده من سریالشو ندیدم ما سینمایی هاش فوق العادس

I swear

Greanbook

اینا جدیدن ولی اگه یکم قدیمی بخوای قطعا ارباب حلقه ها

های^_^ دارم دانشجو دکتری آسیب شناسی ورزشی و حرکات اصلاحی دانشگاه تهران میشم(کنکوری)📆⬆️من واسه این کار زاده شدم💎 من به هرچی تو زندگیم میخوام میرسم💪🏼🐦🔥 ؛مربی بدنسازی، EMS، Spinning، لیزرتگ، فیزیکال فیتنس و شنا🏊🏻🤸🏻🚴🏻 درحال یادگیری زبانم برای ✈️🇶🇦✨️ رویای شیرینم 🇶🇦 که به حقیقت میپیوندی چون من نه آنم که زبونی کشم از چرخ فلک چرخ برهم زنم ار غیر مرادم گردد

the greatest hits 2024

the grow2024

the invitation2022

la la land2016

the tearsmith2024

redeeming love2022

میگفت انسان کاملی نخواهم بود چون قسمت هایی از من در خانه ای که بزرگ شدم مرد! دلم با تو بودن میخواد همین الانشم دیره دارم میمیرم نفس داره هران شم میره....مگر فایده ای دارد؟! به درختی که تبدیل به هیزم شده بگویی باغبان پشیمان است.....او را که نداشته باشی تو تازه میفهمی؛شروع شب،هیچ ربطی به تاریکی ندارد!

The lives of others

Django unchained

The sea inside

The boy in stripped pygamas

Goodfellas

Requiem for a dream

سریال handmaid's tale

Departed

Prestige

Perfect stranger

Hamnet

Philadelphia

Pianist

Seven

Green mile

Saving private ryan

به عنوان یه عضو از جامعه نینی سایتی و جامعه ایران مخالفتمو از ازدواج در سن زیر ۱۸ سال اعلام میکنم و هر جا صحبتی در این مورد باشه ساکت نمیمونم. همونطور که حجاب من که یک مسئله شخصیه از نظر شما به شما و شوشو! هاتونو جامعه و قایق و کشتی و این حرفا مربوط میشه ازدواج شما در سن پایین که تبعات زیادی در جامعه داره ، جدا از دلسوزی به منم مربوط میشه. حداقل در سن قانونی ازدواج کنین! برنگردین به صد سال قبلو قبل ترش. از یک کار اشتباه دفاع و تبلیغ نکنین! مثال نقض نیارین که فلانی خوشبخته فلانی اندازه ۴۰ ساله ها میفهمه. کار اشتباه اشتباهه   حتی اگه خوشبختم بشید خیلی چیزا رو از دست دادین و خیلی مسوولیت هایی که مناسب سنتون نبوده رو دوشتونه.   

اگه فقط نمره IMDB مهمه در درجه اول ، برو ۲۵۰ تا فیلم برتر رو ببین. ولی فیلمای با نمره کمتر هم قشنگ هستن

به عنوان یه عضو از جامعه نینی سایتی و جامعه ایران مخالفتمو از ازدواج در سن زیر ۱۸ سال اعلام میکنم و هر جا صحبتی در این مورد باشه ساکت نمیمونم. همونطور که حجاب من که یک مسئله شخصیه از نظر شما به شما و شوشو! هاتونو جامعه و قایق و کشتی و این حرفا مربوط میشه ازدواج شما در سن پایین که تبعات زیادی در جامعه داره ، جدا از دلسوزی به منم مربوط میشه. حداقل در سن قانونی ازدواج کنین! برنگردین به صد سال قبلو قبل ترش. از یک کار اشتباه دفاع و تبلیغ نکنین! مثال نقض نیارین که فلانی خوشبخته فلانی اندازه ۴۰ ساله ها میفهمه. کار اشتباه اشتباهه   حتی اگه خوشبختم بشید خیلی چیزا رو از دست دادین و خیلی مسوولیت هایی که مناسب سنتون نبوده رو دوشتونه.   
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز