2821
2789
عنوان

بنظرتون باید چیکار میکردم

218 بازدید | 5 پست

امروز با شوهرم رفتیم بهداشت یه زنه قیافه و هیکل آنچنانی هم نداشت ولی کرم میریخت با شوهر من تیک میزد قشنگ چندتا خانم متوجه شدن شوهر منم بدش نیومد اومدیم تو ماشین دعوا الکی راه انداخت

خاک عالم تو سر اینجور افراد انشالله منقرض بشن

🐊مرد های سایت درخاست دوستی ندید بدم میاد قبولم کنم میگیرم زیر بار فوش. شما مردا اگه میدونستین کجا فلان کارو بکنید کجا فلان کارو نکنید وضع مملکت این نبود.آرزوی سلامتی برای تک تک افراد سرزمینم.

چرا اون باهات دعوا کرد

انتظار بود تو دعوا کنی 😺

بعدش اگ کسی هیز باشه ک نمیتونی کنترل کنی مگ همیشه همراهشی

با حساسیت فقط ب طرف حس بزرگ بودن میدین

🕊️ویترین دل من⬅️ساراهستم،ی خانوم گوگولی وادایی👠مهربوون و رکم،اگ بی دلیل کسی،سر به سرم بزاره قوقولی🐓میشم🫥ازجنس ققنوسم،بارها ازخاکسترم متولدشده ام 🔥خدایاهرکجا اسمتو نوشتم امید جوا🍀ه زد💫شاکرخدام بخاطروجودهمسر و خواهرم 🫂معتقد ب مذهب انسانیت(یک ساعت عدالت بهتر از یکسال عبادت فیک)✅ ازمجردی نترس⚠️ از انتخاب غلط بترس ازدواج پیدا کردن ی همسفر خوبه ن فقط ی هم خونه 🏠کپی پروفایل 🚫

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

چرا اون باهات دعوا کرد انتظار بود تو دعوا کنی 😺 بعدش اگ کسی هیز باشه ک نمیتونی کنترل کنی مگ همیش ...

پس چیکار کنم

شوهر منم عین شوهر این خانمه

یعنی همیشه ی خدا دعوامونه

به منم میگه توام برو با پسرا حرف بزن مگه من جلوتو گرفتم

قشنگ جلوی چشمای من با خانمه تا مرز بغل گرفتن هم میرن

چرا اون باهات دعوا کرد انتظار بود تو دعوا کنی 😺 بعدش اگ کسی هیز باشه ک نمیتونی کنترل کنی مگ همیش ...

پس چکار باید بکنیم

یکی از عزیزانم چندین ساله بیماره و هم خودش اذیت میشه هم ما لطفا اگه حوصله داشتین دعا کنید و صلوات بفرستید یا خوب خوب شه و زندگی ش رو براه و مثل بقیه عادی شه یا بمیره،انشالله شمام هر دعایی داری ن مستجاب بشه (الهی آمین)

پس چیکار کنم شوهر منم عین شوهر این خانمه یعنی همیشه ی خدا دعوامونه به منم میگه توام برو با پسرا ...

ميدوني آدمی ک دعوا میکنه باید شرایط طلاق داشته باشه

ک اکثرا ندارن،هی بروی کسی چیزی بیاری براش عادي میشه میگ این که فوقش دو تا فحش میده تموم میشه پس منم کار خودم بکنم .من خودم با روش هرکس ب خودش ضربه میزنم

مثال خرج دستش بزار يا تو هم برو بیرون(تفریح سالم )آدم حسابش نکن

🕊️ویترین دل من⬅️ساراهستم،ی خانوم گوگولی وادایی👠مهربوون و رکم،اگ بی دلیل کسی،سر به سرم بزاره قوقولی🐓میشم🫥ازجنس ققنوسم،بارها ازخاکسترم متولدشده ام 🔥خدایاهرکجا اسمتو نوشتم امید جوا🍀ه زد💫شاکرخدام بخاطروجودهمسر و خواهرم 🫂معتقد ب مذهب انسانیت(یک ساعت عدالت بهتر از یکسال عبادت فیک)✅ ازمجردی نترس⚠️ از انتخاب غلط بترس ازدواج پیدا کردن ی همسفر خوبه ن فقط ی هم خونه 🏠کپی پروفایل 🚫

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز