2821
2789

قبلا غبغب نداشتم به خاطر کنکور کمی اضافه وزن پیدا کردم و همه بهم میگن صورتم چاق شده و غبغب پیدا کردم

غبغب ناشی از اضافه وزن بعدا که لاغر کنم از بین میره ؟

فقط یک کوچولو هست ولی میترسم بیشتر بشه

شما رنج خودتو داری.من رنج خودمو دارم.من میفهمم شما چته .شما میفهمی من چمه اما حسش نمیتونی بکنی

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

بمنم بگید

تاپیک های قبلی رو که میخوندم همه درمان کلینکی پیشنهاد داده بودن ساکشن و ...

ولی نه وقتشو دارم نه پولشو

شما رنج خودتو داری.من رنج خودمو دارم.من میفهمم شما چته .شما میفهمی من چمه اما حسش نمیتونی بکنی

ببین لاغر کن و ورزش های صورت

درخواست دوستی ندیدددد❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌آدم باش میگم درخواست نده نفهم بیشعور درخواست نده با توام میفهمی درخواست نده 👀 فحش گذاشتم هرکی درخواست بده .

لاغر شی میره

جدی 🥲 خیلی نا امید بودم سعی میکنم این یوگا صورتم انجام بدم چون دارم پیاده روی میکمم و کربوهیدرات هم کم کردم ولی هنوز تغییری نداشته

چند کیلویی؟

۱۶۵ قدم هس . ۵۹ کیلو وزن

بدنم هم پر ترک پوستی جدید شده . هنوز سفید نشده تازه اس

راهی نیست خوب بشن؟

ببین لاغر کن و ورزش های صورت

خداییش فایده داره ؟ همه قبلا میگفتن این ماساژ صورت و یوگا صورت و ورزش صورت فایده نداره و آخرش عمل اینا میخواد

2823
2791
2779
2792