2777
2789

باور کن به نگاه کردن نیست

پسرا رو نمیشه شناخت زیاد

مارموزن

فال میخوای این چنلو تو روبیکا دنبال کن falfatima ✨️ کسی که تفکرش با تو متفاوت است، دشمن نیست، انسان دیگریست با دیدگاه دیگر، فقط همین...اگر فقط همین یک اصل را می پذیرفتیم، روابطمان بهتر می شد، آرامشی توام با احترام، به همین سادگی!مشکل ما افکار بسته است..!“بلند پرواز باش🕊 آسمان به کسی تعلق ندارد🌱”.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پسر ها شبیه مجسمه میشن ، فقط نگاهت میکنن ، فقط نگاهت میکنن ، ی جورایی میخ کوبت میشن

مرسی از نظرتون❤️

اره اینم دقیقااا همینطوریه خیلیی نگام میکنه بزارید داستانم رو بگم واستون

یه همکلاسی دارم که باهاش دوستم و روش کراشم بهشم پیشنهاد داده بودم ولی قبول نکرد و بعد از پیشنهادمم بازم مثل قبل باهام اوکی بود و سرد نشد ینی تغییری نکرد

ولی چند وقتیه میبینم که همش سر کلاس به من نگاه میکنه فقط نگاش رومنه زل میزنه بهم یا وقتی مثلا میرم یه جای دیگه سرشو یه جوری میگردونه که انگار دنبالمه یه وقتایی وقتی میبینم داره نگاه میکنه روشو بر میگردونه بعضی وقتام نه، خیلی نگام میکنه یه وقتایی زل میزنه بهم هرجایی باشم فقط به من نگا میکنه یا پیدام میکنه فقط به من نگاه میکنه یه بارم اومد سرکلاسمون سرک کشید تا دید دیدمش روشو کرد اونور رفت یه وقتایی هم با لبخند بهم نگاه میکنه و گاهی چشم تو چشم میشیم و بعضی وقتا وقتی یه جا وایسادن که اونم با رفیقاش یکم اونوتر از من وایساده وقتی من حواسم نیست منو به رفیقاش اشاره میکنه و فقط به من اینجوری نگاه میکنه و مثلا وقتی وایساده با دوستاش داره حرف میزنه تا منو میبینه یا جلوش رد میشم یهو ساکت میشه و حرفشو قط میکنه فقط وایمیسه با یه لبخند ریز نگام میکنه وقتی بهش پیام میدم خیلی سرد حرف میزنه باهام به نظرتون میتونه اونم روم کراش باشه؟

هیچ وقت به نگاه کسی دل نبنده به تو نگاه کنه به خیلی های دیگع هم نگاه می کنه پسر خوب درست اینجوری نیس ...

فقط با من اینجوریه و هیز هم نیست کسیم تو زندگیش نیس

حس ششمی راستی؟

دیگه😃

خیلی میخندن ،*آدم از یکی خوشش بیاد زیاد میخنده ، اونا هم همینن ، با خنده و خوشحالی باهات حرف میزنن ، زبان بدن هم مهمه ، معمولا دستشون رو میبرن پشت سرشون ، جالب اینجاست که یکم خنگ میشن * ینی ی چیز هایی به تو میگن که چرت و پرته فقط برای اینکه توجهت رو جلب کنن

مرسی از نظرتون❤️ اره اینم دقیقااا همینطوریه خیلیی نگام میکنه بزارید داستانم رو بگم واستون یه همکل ...

نباید تو اول اعتراف میکردی ، حالا حالا ها قیافه میاد اگه کاری نکنی.

( این خیلی خوبه که بعد از پیشنهادت نظرش جلب شده ) ، ولی بخاطر اینکه تو اول پیشنهاد دادی داره قیافه میاد ،

اینهمه پسر برو با ی تحفه ی دیگه ، این پسر نیست پرنسسه 🎀

فقط با من اینجوریه و هیز هم نیست کسیم تو زندگیش نیس حس ششمی راستی؟

وای تورو خدا اسی ولش کن ، این پسره پرنسسه ، ینی هیچ پسر دیگه ای نیست ؟ اگه یکی برام قیافه بگیره تا عمر داره باهاش خودمونی نمیشم ، این دیگه چیه

نباید تو اول اعتراف میکردی ، حالا حالا ها قیافه میاد اگه کاری نکنی. ( این خیلی خوبه که بعد از پیش ...

نه قیافه نمیگیره اصلااا

فقط تو چت سرد شده

اتفاقا نگاهاش خیلی قشنگه خودتونم منظورتون از نگاه همچین نگاهایی بود؟ اصلااا تو قیافه نیسا اتفاقا از وقتی نگاهاش انقد زیاد شد باهام سرد شد تو چت، ولی باز هم بعد پیشنهاد دادنم تغییری نکرده تو چت ولی دیگه وقتی نگاهاش شروع و انقد زیاد سرد شد باهام تو چت

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

لباس دانشگاه

yekta737 | 12 ساعت پیش
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز