بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
تاپیک ها جدید عین کل کل کردن دخترا دبیرستانی شده من زود ازدواج کردم خوش به حالم ۶ کلاس سواد دارم خیلی هم خوبه من برده بودن دوست دارم بدون فکر ۴ ۵ تا بچه دارم کارمم عالی و تاپیک ها متقابل اینها خدا بخیر کنه عاقبت جامعه رو با این سطح از رشد عقلی
هیچ کس متوجه نمیشود بعضی افراد چه عذابی را تحمل می کنن تا عادی و خونسرد به نظر بیایند......جهالت بیشتر از دانایی احساس امنیت ایجاد می کند!!!
خب ملاک ی دختر نوجوون با دختر بالای بیست سال فرق میکنه.هر چی سن پایین تر باشه احساسی تر عمل میکنی و ...
ولی سن پایین باشه وقت برای عشق و حال بیشتر داری سن بالا مجبوری همش نگران باشی نکنه بچه دار نشم پس مجبوری زود بعد از ازدواج بچه دار بشی و عشق و حال تعطیل
🍁🍁🍁و همانا پایان خزان،آغاز من است🍁🍁🍁خوشحالی یعنی؛خودتو و همسرت آذرماهی باشین🍁🍂🍁😍
خب ملاک ی دختر نوجوون با دختر بالای بیست سال فرق میکنه.هر چی سن پایین تر باشه احساسی تر عمل میکنی و ...
مرسی عزیزم کامل و مفید بود
ترس از بیرون رفتن از خونه دارم !!!!،ترس از جواب دادن و بحث کردن دارم !!!ترس از تو اجتماع و توجمع بودن دارم !!!پشتکارم اصلا خوب نیست هر کلاسی که میرم یک ماهه ولش میکنم !! ترسامو مینویسم که یکی یکی بهشون غلبه کنم ان شاالله برام دعا کنید خیلی خسته شدم دیگه خدایا قبلا صدامو میشنیدی و کمکم میکردی نمیدونم چون از ته دل دعا میکردم قبول میکردی یا چون بنده خوبت بودم میدونم الان بد شدم ضعیف شدم ولی تو رهام نکن بازم هوامو داشته باش اخه بدون تو اصلا نمیشه 🙌🙌🙌🙌🙌🙌🤲🤲🤲🤲🤲🤲
مرسی عزیزم 😘😘
ترس از بیرون رفتن از خونه دارم !!!!،ترس از جواب دادن و بحث کردن دارم !!!ترس از تو اجتماع و توجمع بودن دارم !!!پشتکارم اصلا خوب نیست هر کلاسی که میرم یک ماهه ولش میکنم !! ترسامو مینویسم که یکی یکی بهشون غلبه کنم ان شاالله برام دعا کنید خیلی خسته شدم دیگه خدایا قبلا صدامو میشنیدی و کمکم میکردی نمیدونم چون از ته دل دعا میکردم قبول میکردی یا چون بنده خوبت بودم میدونم الان بد شدم ضعیف شدم ولی تو رهام نکن بازم هوامو داشته باش اخه بدون تو اصلا نمیشه 🙌🙌🙌🙌🙌🙌🤲🤲🤲🤲🤲🤲
نمیدونم اختلاف سنیشون چقد بود ولی دیگه اونموقع زورکی شده بود اونقد اومده بودن رفته بودن که دیگه خونواده ی مامانم تو رو مونده بودن الان نیس که نمیدی دیگه تموم میشه قدیما مردم خجالت میکشیدن بگن نه