2777
2789

میشه بپرسم واسه چی میگین زود ازدواج نکنید خیلیا میگن زود ازدواج نکنید ولی دلیلشم نمیگه یکی برام‌توضیح بده لطفا

ترس از بیرون رفتن از خونه دارم !!!!،ترس از جواب دادن و بحث کردن دارم !!!ترس از تو اجتماع و توجمع بودن دارم !!!پشتکارم اصلا خوب نیست هر کلاسی که میرم یک ماهه ولش میکنم !!                                              ترسامو مینویسم که یکی یکی بهشون غلبه کنم ان شاالله برام دعا کنید خیلی خسته شدم دیگه                   خدایا قبلا صدامو میشنیدی و کمکم میکردی نمیدونم چون از ته دل دعا میکردم قبول میکردی یا چون بنده خوبت بودم میدونم الان بد شدم ضعیف شدم ولی تو رهام نکن بازم هوامو داشته باش اخه بدون تو اصلا نمیشه 🙌🙌🙌🙌🙌🙌🤲🤲🤲🤲🤲🤲

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم ۷ ساله ازدواج کردم جرات نداشتم بگم گفتم میریزن سرم😅😆

نصفه شبی سرکارمون گذاشتی؟

🍁🍁🍁و همانا پایان خزان،آغاز من است🍁🍁🍁خوشحالی یعنی؛خودتو و همسرت آذرماهی باشین🍁🍂🍁😍
😂😂😂😂😂ن بابا یه چیزی گفتم ک کسی رو دستم بلند نشه بگه اینکه چیزی نیست من فلان سال ازدواج کردم نه ...

😂😂😂😂😂ولی هستا خاله من۹سالگی شوهرش داده بودن بدبخت هیچی حالیش نبود نمیدونم بعده چن سالم طلاق گرفت

من 21 سالمه 5 ساله عقد کردم24 خرداد وارد 6 سال میشیم

چطوری تحمل کردی ۵ سال عقدو؟؟؟

🍁🍁🍁و همانا پایان خزان،آغاز من است🍁🍁🍁خوشحالی یعنی؛خودتو و همسرت آذرماهی باشین🍁🍂🍁😍
میشه بپرسم واسه چی میگین زود ازدواج نکنید خیلیا میگن زود ازدواج نکنید ولی دلیلشم نمیگه یکی برام‌توضی ...

خب ملاک ی دختر نوجوون با دختر بالای بیست سال فرق میکنه.هر چی سن پایین تر باشه احساسی تر عمل میکنی و سن بالاتر بره هم تجربه ت بیشتره و هم عقلانی تر.البته همه مثل هم نیستن و کلی در نظر گرفتن

لایکم نکنید  
😂😂😂😂😂ولی هستا خاله من۹سالگی شوهرش داده بودن بدبخت هیچی حالیش نبود نمیدونم بعده چن سالم طلاق گرف ...

خالی منم نه سالش بود ۱۸ سال با شوهرش فرقش بود☹☹

به هرکس که می نگرم در شکایت است ،درحیرتم که لذت دنیا به کام کیست