2821
2789
عنوان

از زن دوست نامزدم بدم میاد

776 بازدید | 9 پست

بچه ها تازه دو ماهه نامزد کردم

قرار گذاشتیم با دوستش و زنش بریم بیرون خیلی حالم گرفته شد

بنده خداها گناهی ندارنا

نمیدونم یجوریم

خیلی لاو میترکونن و اون خانم یه حالت خیلی گرمیه

نمیدونم درکم میکنین یا نه ولی لوسه

سر هر چیزی جیغ جیغ میکنه و میگه چندشم میشه میترسم عَهههههه(جیغ نازک)

فوبیا و ایناهم نیست کاملا مشخصه قصدا اون شکلیه از منم بزرگتره با خودم میگم چجوری روش میشه اخه جلو جمع

یا مثلا خیلی عشوه میاد و ناز میکنه و با ناز صحبت میکنه

من تازه عروس ازین کارا نمیکنم هرکی ندونه انگار ما چندساله ازدواج کردیم بچه هم داریم

همش میگم نکنه شوهرم دلش بلرزه و خودمو با اون مقایسه میکنم هرچند چیزی ازش کم ندارم میگم نکنه اون رفتار مد نظرش باشه

وو خیلی شنیدم که این رفتار خیلی مورد پسند پسراس ولی نمیخوام نقش بازی کنم

البته تو خلوت و تنهاییامون که میریم بیرون میچرخیم منم اون انرژیمو نشون میدم

هر چیم بشه مشکل تو نیستی اینو یادت باشه

مشکل نامزدته

از همه آدما با تک تک نفس هام با تک تک سلولای بدنم با تمام عطسه هام با تمام سرفه هام با تمام دردام با تمام مشکلاتم با تمام استفراغ هام با تمام بی حالیام با تمام وجودم متنفرم

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

هر چیم بشه مشکل تو نیستی اینو یادت باشه مشکل نامزدته

نمیدونم واقعا حس حسادت دارم اصلا بروی خودم نمیارم که روش تو روم باز نشه ولی ته دلم حس بدی دارم الان ازون روز یه حس نفرت دارم هم خودم هم نامزدم هم دوستش هم زنش

والا من ک خانومم هم از خانومای لوند خوشم میاد ارتباطتو کم کن باهاشون در کل مشکل از شما نیست فقط به ...

متاسفانه نامزدم خیلی باهاش دوسته حتی قبل من یجورایی میگه داداشمه از بچگی هم بازی بودن

البته اهل رفیق بازی نیست و دوستش هم ادم خوبیه ولی چیکار کنم دست خودم نیست بعد به چه بهونه ای ارتباطمو کم کنم اون موقع باید اصل قضیه رو بگم که احساس میکنم هوایی میشه

نامزدت سلیقش هم ازنظر ظاهر و هم اخلاق و رفتار تو بودی که انتخابت کرده عزیزم پس نگران نباش اگه اون م ...

مرسی واقعا دلگرمی بود برام❤️

نمیدونم این حس خیلی اذیتم میکنه ازون موقع تا الان تو بیکاریام بهش فکر میکنم ولی به کسیم نمیتونم بگم

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز