2821
2789
عنوان

کنکوریای ارشددددد

2167 بازدید | 19 پست

سلام خوبین روزی چندساعت درس میخونین این روزا؟..

یه دختر اردیبهشتی خوش ذوق هستم🎀🩷 بجای آدمها،ستاره💫🦋 آرزوهاتو دنبال کن🥹اگه امضامو دیدی برای قبولی ژنتیک پزشکیم دعاکن باشه؟تیر کنکورمه🥹

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

والا در حال حاضر متوقف شدم،قبلش حدودا شش ساعت🥺

موفق باشی ایشالا😍هدفت چیه؟

یه دختر اردیبهشتی خوش ذوق هستم🎀🩷 بجای آدمها،ستاره💫🦋 آرزوهاتو دنبال کن🥹اگه امضامو دیدی برای قبولی ژنتیک پزشکیم دعاکن باشه؟تیر کنکورمه🥹

ارشد که درس خوندن نداره یه هفته قبل ازمون از تست های سال ۱۴۰۰ به بعد بزن و تمرین کن سوال تکراری خیل ...

واقع

خدایا به هر کجا رفتم و هر چیزی که نگاه کردم فقط تو رو دیدم %زندگی پارادوکس عجیبیه ی چیز باارزش بی ارزش

نگران نباشید خوشگلا همه ازمون ها احتمالا عقب بیفتن وقت خوندن هست

فقط بشینید بخونید

اگه هم در روز کم خوندید نگران نباشید فقط شما نیستید که عقب افتادید انقدر خودتون سرزنش نکنید همه در یک شرایط ان فقط شما نیستید که تو حالت خلسه اید

و خدا معجزه میکند !🌱💛

ارشد که درس خوندن نداره یه هفته قبل ازمون از تست های سال ۱۴۰۰ به بعد بزن و تمرین کن سوال تکراری خیل ...

نه واقعا کی گفته؟اتفاقا هیچ سالی سوالا تکراری نمیاد!

وزارت علوم اره ولی وزارت بهداشت رتبه دورقمی میخاد وزیر۶۰

کاش عقب میفتاد یکم😔

برام دعا کنید برگرده و باهم زندگی خوبی بسازیم ... هیچی بدون اون بهم نمیچسبه ... 💔امیدوارم همگیتون همیشه حاجت روا و خوشبخت باشین ... اگه از دست کسی کمکی برمیومد ، ممنون میشم کمکم کنه . دم همگی گرم🌸تاریخ تولدمم الکیه

سلام بنظرتون کنکور ارشد از ۱۷ اردیبهشت تعویق میفته به اواخر خرداد؟؟؟

تعویق که ۱۰۰درصد هست ولی معلوم نیست چقدر

کاش عقب میفتاد یکم😔

میوفته ۱۰۰ مطمئن باش

نگران نباشید خوشگلا همه ازمون ها احتمالا عقب بیفتن وقت خوندن هست فقط بشینید بخونید اگه هم در روز ...

دقیقا درست میگی😍👌🏻🤞🏻