2777
2789

اسم این کار تو شهرای مختلف؛مختلفه نمیدونم چجوری منظورمو برسونم

بچه وقتی تب میکنه یا اسهال استفراغ میکنه میبرن بچه رو از گلوش اشغالی ک گیر کرده درمیارن

من دخترمو خیلی بردم ومیبرم راهی هست که دیگه نبرم؟؟

شنیدم که بعضی بچها گلوشون عقابیه و غذا توش میمونه باید حتما برداشته بشه چون به مرور میمونه چرکی میشه

واس دختر من بیشتر وقتا استخونه

هیچ چیـــزو سخت نگیــــر بجز دستــــاش

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من اعتقادی ندارم و نمیبرم 

خیلیا میگن ببر ولی ن من ن شوهرم اعتقاد نداریم جنبه علمی نداره

ممنون از همه اونایی ک واسم صلوات فرستادن من ب خواستم رسیدم شماهم برسید ان شالله #####هرکی امضای منو دید ی صلوات خرج نیتم کنه لطفا خیرشو ببینی#####
اگ نبرید مریض میشه؟اینطوری که سخته اذیت نمیشه طفلی؟

اره بابا نمیفهمیم اولش بعد تب میکنه اسهال استفذاع تب بعد انگار سرماخورده میبذیم دکتر خوب نمیشه بعد میفهمیم تل شدده ما تقریبا هفته ای ی بار میبریم

منم شنیدم ...ولی اعتقاد ندارم.

اخه بچه وقتی تو گلوش استخون بمونه که آروم قرار نداره.

بعضی ها شکم بچرو فشار میدن یعنی سر معده رو ..بجه طفلک یکم بالا میاره میگن بیا این تو گلوش گیر کرده بود

اللهم صلی علی محمد وآل محمد

عزیزم کار فوق العاده اشتباهیه یکبار که بچه دو ببری دیگه انگار گلوشون عادت میکنه هی اینجوری میشند خیلی هم به نظرم غیر بهداشتیه

خدایا شکرت... به خاطر وجود دخترم و همه عزیزام ازت سپاسگزارم

من خاره گلو شنیدم (واسه رفع پریدن شیر یا غذا به گلویه بچه ها) خیلی از اطرافیانم بردن و خاره گلویه بچشونو در آوردن و شدیدا هم اعتقاد دارن که خیلی خوبه 

وقتی داری گناه میکنی چرا همیشه چپ و راست رو نگاه میکنی؟ یک