2777
2789
عنوان

زردی نوزاد

81 بازدید | 28 پست

دختر من ۳ روزگی زردیش ۱۳ بود و ۳ روز رفت تو دستگاه  و زردیش ۸ شد 

دکتر گفت اگ تا ۱۴ روزگی صورتش زرد بود اشکال نداره ولی ب شکمش نرسه منم بخاطر افسردگی بعد زایمان  فرستادنم سفر بچه صورتش زرد بود وقتی برگشتم دوباره بردمش دکتر و گف زردی ۱۴ شده 

اما دستگاه نیاز نیس براش ازمایش نوشته میشه دعا کنید مشکلی نداشته باشه کبدش. و اینکه زردیش بیاد پایین 

شما میگید چکار کنم 

حجامت گوش انجام دادم ترنجین بهش داد اب انار دادم اب لیمو شیرین دادم قطره بیلی ناستر دادم 

هرکی هرچی گفته انجام دادم بعضی وقتا زرد نیس اما میبینی  دوساعت باز دوبار زرد شده 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دکتربمن گفته بودتا۳روزاول عددزردی مهمه وخطرناک زیره سبزدم کن خودت روزی چن لیوان بخوربه بچه هم روزی یه نعلبکی بده یکی دوروزه میادپایین

عزیزان من باردارنیستم تاپیکام فقط براآگاهی دادن به ماماناهستش دیگه انقدپرسیدین گفتم اینجابنویسم براتون

عرق کاسنی بگیربکش با پنبه به بدنش..

اولا یکبار امتحان کردم ولی گفتم اینهمه چیز خورد نتیجه نداد این میخاد نتیجه بده 

روزی چندبار انجام بدم  شما امتحان کروی

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بچه من زردیش ۲۲ بود نفهمیده بودم سه شب و چهارروز بیمارستان بستری شد ۱۰ 

بیمارستان بهم گفتن زود ب زود بهش شیر بده 

ی پرستاری اونجا میگفت شیر خشک بده

شیر مادرم اگه زرده هنوز نباید نوزاد بخوره

ایشالا جواب ازمایشش خوب باشهالان ظاهرش چطوره زرد نیست؟ داخل چشمشو نگاه کن ببین زرد نیست

زرده هم صورتش 

هم یکم چشماش ینی دارم روانی میشم هنوز افسردگی خودم خوب نشده بچم اینجوری جلک چشمم بیشتر عذاب میکشم

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
چطوری دم کنم

مثل چایی که دم میکنن بریزتوقوری روش آب جوش بریزبذاردم بکشه بعدم بخورزیادم بخور

عزیزان من باردارنیستم تاپیکام فقط براآگاهی دادن به ماماناهستش دیگه انقدپرسیدین گفتم اینجابنویسم براتون

بچه من زردیش ۲۲ بود نفهمیده بودم سه شب و چهارروز بیمارستان بستری شد ۱۰ بیمارستان بهم گفتن زود ب زود ...

منم شنبه با دکترش صحبت مکنم شیر خشک بدمش چون واقعا  تحمل دیدن زری بچمو ندارم

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40