2777
2789

جنین هفته به هفته رشد میکنه و اعضای بدنش تشکیل میشه ..یه لوبیا کم کم رشد میکنه و نینی میشه ..برا اینکه بفهمی سالمه یا نه هفته ۸ بارداری میری ک ببینی موقعیتش توی شکمت چطوره ؟قلب داره یا نه؟حاملگیت سالمه یا پوچه ؟ماهی یک بار میری و صدای قلبش و میشنوی وقتی قلبش بزنه یعنی همه چی عالی داره پیش میره بعدش

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعدش هفته ۱۲ میری سونو ان تی توی این سونو میفهمی نینی سالمه یا خدایی نکرده سندروم داون و عقب موندست...هفته ۱۸ میری و دستش و پاش و انگشتاشو سرش و مغزش کبد و کلیه هاش و چک میکنه ببینه سالمه یا نه هفته های ۳۲ میری چک کنی وزن نی نی خوب پیشرفته یا نه و هفته های اخر میری ببینی سرش به سمت بالاست یا پایین که نوع زایمانت و مشخص کنن ...