2821
2789

اندازه آسمون دلم گرفته بیاید بهم امید بدید 😭من یک سال و نیم دوساله شروع به اقدام به بارداری کردم خیلی خیلی سختی کشیدم هر بلایی بگی سرم اومدهخارج رحمی اندومتریوز لاپاروسکوپی هم کردم الانم یه لوله دارم این ماه خیلی علائم بارداری داشتم اما امشب پریود شدم و خیلی خیلی ناراحتم میخوام شرایط اروم شد برم سراغ ای وی اف دیگه خسته شدم گاهی میگم کلا بیخیال بچه بشم

خدا من قدم نمیرسه ، تو شاخه رو برام بیار پایین 🌳🌷

سکی از اقوام ما بعد از 18سال و چهاربار ای وی اف

بار پنجم دوقلو باردر شد

اگر من زنده نماندم و به خانه پشت ابرها رفتم، تو به جای من زندگی کن و به جای من بنویس که روزهای خوب را دیدی، که روزهای بی درد را زیستی ،برای من گریه نکن که من برای خود فراوان گریسته ام ،چایت را بنوش و بدان که مرگ مرا از رنجی بزرگ رهاند....💔

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

سکی از اقوام ما بعد از 18سال و چهاربار ای وی اف بار پنجم دوقلو باردر شد

از همین میترسم که این همه وقت مجبور شم تحمل کنم و ای وی اف و انتقال خودش ادم و داغون میکنه کلی اسیب میرسه به بدن چرا من نباید مثل خیلیای دیگه راحت و طبیعی باردار بشم اخه🥲

خدا من قدم نمیرسه ، تو شاخه رو برام بیار پایین 🌳🌷

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز