2821
2789

ببین خوب میخوای چی کار کنی؟ بشینی؟

زمان برای تو که متوقف نمیشه این داستان ها هم بالاخره تموم میشه و تویی که باید از تایمت درست استفاده کنی

سعی کن ذهنت رو آروم کنی برنامه ریزی کنی و بخوای

من سال کنکور ارشدم دو تا از بستگان عزیزم رو از دست دادم ولی ادامه دادم چاره ای نیست

با همه اوکیم و ریپلای هارو میخونم در صورتی که دور از ادب باشی یا پافشاری برای مطلب غیر علمی داشته باشی جواب نمیدم 👋👋

ببین خوب میخوای چی کار کنی؟ بشینی؟ زمان برای تو که متوقف نمیشه این داستان ها هم بالاخره تموم میشه و ...

الهی عزیزم متاسفم واقعاً...

میدونم تایم از دست میره...ولی حواسم همش پرت میشه

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

الهی عزیزم متاسفم واقعاً...میدونم تایم از دست میره...ولی حواسم همش پرت میشه

نگاه کن

من رتبه یک ارشدم ۲۲ شد

هیچ چیز به اندازه برنامه ریزی دقیق کمکت نمیکنه

اولا حتما درس ها رو عوض کن بینش

نشین ۴ ساعت پشت سر هم ریاضی بخون

خلاصهنویسی یادت نره

تنوع بده در روش مطالعت

تست و تکرار

با همه اوکیم و ریپلای هارو میخونم در صورتی که دور از ادب باشی یا پافشاری برای مطلب غیر علمی داشته باشی جواب نمیدم 👋👋

نگاه کن من رتبه یک ارشدم ۲۲ شد هیچ چیز به اندازه برنامه ریزی دقیق کمکت نمیکنه اولا حتما درس ها رو عو ...

مرسی واقعا....یکم استراحت کنم دوباره استارت میزنم که حداقل ۷ ساعت بخونم امروز :)

مرسی واقعا....یکم استراحت کنم دوباره استارت میزنم که حداقل ۷ ساعت بخونم امروز :)

آفرین بر تو ♥️موفق باشی

عزیزم متوجه نشدم رتبه یک ارشد 22 شدین یعنی چی؟

رتبه ی ارشدم

این دیکشنری گوشی من روشنه چرت و پرت مینویسه گاهی

رتبه ی ارشدم ۲۲ شد

رتبه ی ارشدم این دیکشنری گوشی من روشنه چرت و پرت مینویسه گاهی رتبه ی ارشدم ۲۲ شد

آفرین به سلامتی عزیزم چند ماه و چند ساعت روزانه خوندین؟هر هفته و هر ماه مرور داشتین؟

آفرین به سلامتی عزیزم چند ماه و چند ساعت روزانه خوندین؟هر هفته و هر ماه مرور داشتین؟

قربانت چهار سالی میگذره از فارغ التحصیلیم

من پنج شش ماه خوندم بینش دو عزیز فوت کردن وقفه افتاد ینی فرض کن یه چهار ماه فاصله بعد دو ماه مجدد

روزی شاید ۵ ۶ ساعت

مرور همیشه همیشه داشتم اصلا تموم نکردم همه مطالب رو ولی مرور رمز موفقیته

قربانت چهار سالی میگذره از فارغ التحصیلیممن پنج شش ماه خوندم بینش دو عزیز فوت کردن وقفه افتاد ینی ف ...

مرسی قشنگم موفق باشی

میشه لطفا بیای دوتا تاپیک آخرم راهنماییم کنی در همین موردها🙏🏼اگه برات زحمتی نیست روش مرورت هم بگو ممنونم

مرسی قشنگم موفق باشیمیشه لطفا بیای دوتا تاپیک آخرم راهنماییم کنی در همین موردها🙏🏼اگه برات زحمتی نی ...

اره حتما

ممنونم عزیزم خودت موفق باشی

2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

2791
2779
2792