2821
2789
عنوان

من با این تراز محکوم به فنا ام

139 بازدید | 3 پست

میانگین تراز ۵۵۰۰🥲

هیچ وقت هیچ وقت ۶۰۰۰ نشدم ....

رشته ام انسانی هست بنظرتون هیچ وقت قبول نمیشم ؟

با تراز ۵۶۰۰. و ۵۷۰۰ نفر هفتم یا هشتم توی شهرم 😭😭😭

محکوم به فنام؟ امید داشته باشم اصلا با این تراز ؟

همیشه خدا ترازم ثابته اصلا تغییر نداشته

شما رنج خودتو داری.من رنج خودمو دارم.من میفهمم شما چته .شما میفهمی من چمه اما حسش نمیتونی بکنی

من اعصابم خورده ک تایید سوابق تحصیلی تا کِی وقت هست؟😭

☆ کاربری دونفره دلارام و سارگل☆• . ★🌙 • ★ . . ★ • . ★ . • ° ★ . ★ ° ★🌙 . ° . • ★🌙 . ★ . . • ★ . . • ° ★ . • ° ★🌙 . • ° ★ • . ★🌙 . • ° ★ . • ° • . ★💙💗گاهی ادم های عاقل اشتباه میکنند.مهربون ترین ها عصبی میشوند.زرنگ ترین ها نمیفهمند.قوی ترین ها کم میارن.ماه را میبینی؟او هم کامل نیست اما میدرخشد:) هیچکس کامل نیست.پس خودت را با تمام نقص هایت بپذیر....💗💙

اگه قلمچی ای سریعا عوض کن برو ماز قلمچی بشدت غیر استاندارد شده از خودم نمیگم ها تو کار مشاورم تحقیق و مقاله و اینا که جمع کردیم فهمیدیم بیشتر بچه های قلمچی ترازاشون پایینه یا متوسطه

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من اعصابم خورده ک تایید سوابق تحصیلی تا کِی وقت هست؟😭

نمدونم فک کنم یکم وقت بدن

شما رنج خودتو داری.من رنج خودمو دارم.من میفهمم شما چته .شما میفهمی من چمه اما حسش نمیتونی بکنی

اگه قلمچی ای سریعا عوض کن برو ماز قلمچی بشدت غیر استاندارد شده از خودم نمیگم ها تو کار مشاورم تحقیق ...

الان که دیگه وقت عوض گردن نیست پولم که ندارم

شهرمون ام ماز رو حضوری نمیگیره

پس این همه تراز بالا چین ؟

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز