شما چقدر امید دارین ازدواج کنین بعد جنگ من اونایی و میگم که دوست دارن ازدواج کنن اونایی که دوست ندارن که ندارن اشکالی هم نداره انتخابشونه من بالای ده ساله دلم میخواد ازدواجم اتفاق بیفته و نیفتاده با خودم میگم اون زمان که شرایط عادی بود اون سالا که مردم یه زندگی عادی داشتن نیفتاد الان چه انتظاری داری نمیدونم اصلا باید این امید و داشته باشم یا نه البته اگر زنده بیرون اومدم از این شرایط
لطفا متاهلا و اونایی که به هر دلیلی مخالف ازدواج و زندگی مشترکن کامنت منفی نزارن
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
توقعاتت رو کم کنی خصوصا توقعات مالی رو سریع ازدواج میکنی
شاغل باشی و قبول کنی حقوقت رو بیاری تو زندگی سریع ازدواج میکنی
الان پسرا دختر این جوری میخوان
هرچند خودم تایید نمیکنم این کارا رو
خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 من از همونام که نه مذهبیا قبولشون دارن نه غیرمذهبیا ترکیبی و حد وسطم😊 دوست دارم هم شیعه🌙باشم هم مسیحی✝️ با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏
عزیزم امیدوارم نتیجه این همه صبرتون با یه ازدواج خوب ببینید. ولی در کل سعی بیشتر بیشتر تو اجتماع باشین روابط عمومی تون ببرین بالا میدونم گفتین شاغل هستین
شما تلاش خودتون بکنید دیگه باقیش با خداست
امیدوارم براتون حتما اتفاق بیوفته ولی بدونید شما تنها کسی نیستین که تو این دنیا برای چیزی تلاش کردین و شاید نشه و این قسمت تلخ ماجراست هیچوقت حکمت خدا رو نفهمیدم سر این موضوع .