2777
2789

تواین دو سالی که من چه خواننده خاموش بودم و چه از وقتی که عضو شدم..فهمیدم خیییلی از نی نی سایتیا فکراشون خیلی بسته اس به مسائل خاله زنکی بیشتر میخورن تا فرهنگ سازی

تو نباشی یکی بهتر،مگه قبل اینکه تواصن باشی طبیعتمارو لنگ میذاشت؟!...نه😏
مردی که دنبال حال باشه انقدر سایتها و عکس ها هزار کوفت دیگه توی اینستاگرام و چیزای دیگه هست که بتونه ...

گویا در جریان

اتفاقات اخیر و 

مرد وقیح  و عکسبازی و ... نیستید شوما 🤔🤔🤔

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اه حال بهم زنن این مردا البته اسمشون نمیشه گزاشت مرد باید گفت نر.😡😡😡😡

واقعا 

یکیشون چند شب پیش هی میومد یه عکس بد رو میزاشت هی قطع دسترسیش میکردن باز میومد 

اصلا انگار کیف میکرد واکنش خانمارو میدید😐

بازم خانما براشون درس عبرت نمیشه

💞💫خدایاتو کافی هستی برایم،مشکلاتم را به تو می سپارم و دلم قرص می شود.بودنت را از من نگیر مهربان من!💫💞
اونجای اقایونو می برن بعد کلی جشن می گیرن و می زنن می رقصن اونوقت یه پریود خانوما اینقده بده اخه یک ...

خب اونم کار مسخره ایه اساسا

زندگی رو زیاد جدی نگیر ، چون تهش زنده ازش بیرون نمیای💚💚 وقتی می خندی مثل رویایی.کاش خودت می دیدی که چقدر زیبایی.....پسرم💚💚

هیچوقت یه خانم نمیاد بگه مثلا بیاییم خاطره پریود تعریف کنیم 

یا مثل کاربر صبا ۱۲...بیایید اقایون بگید داشتن پ ر ده مهمه براتون یا نه

گفتن این مسایل اصلا هیچ لزومی تو این سایت نداره مگر اینکه یکی مریض و مرد باشه !

هر چه تبر زدی مرا زخم نشد جوانه شد 
برای پسر بچه ای تو سن بلوغ که الان مدرسشون تموم شده چیز تازه ای هست 

خیالت راحت الان همه پسرا تو هر سنی خوب بلدن چیکار کنن و کجا برن که به نیازشون برسن قطعا از این سایت خیلییییییی بهتر براشون پیدا میشه

زندگی دشوار است مثل کبریت کشیدن در باد
عزیزم مرد مریض توی اینستا و هزار جا دیگه به راحتی میتونه خودشو ارضا کنه دیگه به خودش زحمت نمیده بیاد ...

عزیزم حتما اومدن و میان اینجا که دارم میگم 

بقیه خانما هم میدونن 

میان تاپیک میزنن در مورد رابطه جنسی و پریود و اندام و و و و 

اصلا فضای نی نی سایت دیگه مشهور شده 

اونا انقد مریضن که میخوان واکنش خانومارو ببینن

ولی بازم شما هر جور راحتی 

چیزی که هست رو گفتم

💞💫خدایاتو کافی هستی برایم،مشکلاتم را به تو می سپارم و دلم قرص می شود.بودنت را از من نگیر مهربان من!💫💞
خیالت راحت الان همه پسرا تو هر سنی خوب بلدن چیکار کنن و کجا برن که به نیازشون برسن قطعا از این سایت ...

این سایت آنلاینه و قابلیت سرکار گذاشتن افراد و بازیچه کردنشون رو داره 

حالا که همه پسرا میدونن و دیدن و شنیدن دلیلی نداره من یا بقیه کاربرا بیاییم از خودمون و بدنمون حرف بزنیم که امثال این ادما هر روز بیشتر بشن 

مطمن باش کسی که این سایت رو راه انداخته و چندین ساله نگهش داشته اونقدری عقل داره و فهم داره که بدونه کدوم مسئله جنبه عمومی داره و کدوم نداره 

به نظر من خب چون در ارتباط با اندام تناسلی هست یه خرده با حیا عجین شده و اصلا چیز عجیبی نیس.چون حیا ...

این حیا درست نیست

دستشویی رفتنم با اندام تناسلی مرتبطه

حتی فرزند پسر هم داشته باشبم باید در مورد سیکل عادت ماهیانه آموزش بدیم که هوای مادر و خواهر و زنشون رو بعدن بیشتر داشته باشند

تا خرمنت نسوزد تشویش ما ندانی...
این حیا درست نیست دستشویی رفتنم با اندام تناسلی مرتبطه حتی فرزند پسر هم داشته باشبم باید در مورد س ...

عزیز دل 

اینجا یه سایت جهانیه از اون ده کوره تو مرز کشور گرفته تا ناف تهران اینجا عضون 

من و شما با باز و بدون پرده حرف زدن نمیتونیم حساسیت پسر بجه ها رو یا مردای مریض رو از بین ببریم 

فقط اینجا میشه یه جایی که هر روز دروغ و مریض توش بیشتر میشه 

عزیز دل  اینجا یه سایت جهانیه از اون ده کوره تو مرز کشور گرفته تا ناف تهران اینجا عضون  ...

الان وضعیت فرهنگی جامعه خوب نیست

ولی نسل بعد رو من و شما تربیت میکنیم

جامعه رو ما میسازیم

از یه جایی به بعد باید تلاش کنیم برای بهتر شدن اوضاع

تا خرمنت نسوزد تشویش ما ندانی...
این حیا درست نیست دستشویی رفتنم با اندام تناسلی مرتبطه حتی فرزند پسر هم داشته باشبم باید در مورد س ...

شما توی خونه بهش آموزش لازم رو بدین. این با خاطره تعریف کردن توی سایت عمومی فرق میکنه.

یکم برای خودمون ارزش قایل بشیم 

حالا تو یه سایتی که ۹۵ درصدش اقاست ایا اقایونم میان در مورد قسمت ممنوعه و حال و احوالش باهم خاطره بگن و بخندن و همو لایک کنن ؟

اینم خیلی چیز عادی هست و هر نوجوان دختری از اندام اقایون اطلاع داره اما ااااا اگه یه دختری تو سن بلوغ باشه و کنجکاو میتونه اونجا رو یه جایی برای پیدا کردن سوالاش کنه