2777
2789
این حیا درست نیست دستشویی رفتنم با اندام تناسلی مرتبطه حتی فرزند پسر هم داشته باشبم باید در مورد س ...

ای کاش بفهمن غیرت یعنی همین یعنی وقتی خانمت تو این دوران از لحاظ روحی به خاطر تغییرات هورمونی تغییر میکنه بهش کمک کنی بهش محبت کنی و حواست بهش باشه 

زندگی دشوار است مثل کبریت کشیدن در باد
هیچ عیبی نداره  مگه مورد خلافیه که تعریف نکنیم

اون چیزی که خودت تو خونه به بچت اموزش میدی با چیزی که از دیگران میشنوه از زمین تا اسمون فرق میکنه 

هر چه تبر زدی مرا زخم نشد جوانه شد 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ای کاش بفهمن غیرت یعنی همین یعنی وقتی خانمت تو این دوران از لحاظ روحی به خاطر تغییرات هورمونی تغییر ...

باورم نمیشد هنوز عقاید مامان بزرگا پا برجا هست!!!!

تا خرمنت نسوزد تشویش ما ندانی...

پریود رو به پسر ها چگونه آموزش دهیم:

organic_mindedموضوع "پريود" براي پسر بچه ها هميشه موضوع عجيبيه، پس بهتره خودتون رو آماده كنيد كه باهاشون از همون هشت سالگي در موردش گفتگو كنيد. درك پديده پريود به پسرها كمك مي كنه كه در آينده برادر، فرزند، دوست پسر، همسر و پدر مهربوني باشن. پروسه علمي پريود شدن رو عين پست قبلي كه براي دخترها نوشتم، براي پسرها هم توضيح بدين (در مورد تخريب ديواره رحم).
پسرها بايد متوجه بشن كه ماجراي پريود يه اتفاق عادي، طبيعي و سالمه. اونها ممكنه تصورشون اين باشه كه خونريزي نشونه آسيب ديدگي، زخم يا بريدگيه. بهش بگين كه همه دخترها و زنها در اين چند روز ممكنه يكم شكمشون درد بگيره، اما اين درد، نه نشونه مريضيه و نه نشونه زخمي شدنه اما خانم ها تو اين دوره نياز به توجه و مراقبت بيشتر دارن. بهشون بگيد كه هر دختري با پريود شدن متوجه ميشه كه چقدر بدنش سالمه و داره بطور طبيعي بزرگ ميشه. در واقع، وقتي دختري پريود ميشه يعني اينكه داخل شكمش آمادگي داشتن "ني ني" رو پيدا كرده و اين خيلي خبر خوبيه. راستي، بهش بگيد كه اين اتفاق هر ماه سر يه روز مشخص اتفاق مي افته و بعد از چند روز هم تموم ميشه. هميشه به پسرتون ياد بدين كه در مورد پريود "محترمانه" برخورد كنه. ياد بدين كه هرگز يه دختر يا خانم بخاطر اين اتفاق كثيف نيست و اگر مثلا خواهرش يا دوستش بهش گفت كه زمان پريودشه، بيشتر از قبل مواظبش باشه، بهش احترام بذاره و مراقب باشه كه مسخره اش نكنه. فرزندتون ممكنه در مكاني از شما در خصوص اين مساله سئوال بپرسه كه ديگراني هم حضور دارن. همونجا، بسيار خونسرد جوابشو رو بدين تا احساس نكنه موضوع شرم آوري رو مطرحه كرده كه بابتش بايد خجالت زده باشه. با فرزندتون صادق باشيد، اون حقشه كه پاسخ درستي براي سئوالهاش پيدا كنه. فرزندتون ممكنه در آينده يه همجنس گرا باشه، اصلا نخواد ازدواج كنه و يا دلش بخواد بره يه بچه به فرزندخوندگي قبول كنه، با اين حال حقشه كه اتفاقات واقعي پيرامونش رو به درستي درك كنه.
.
خيلي از والدين آگاهي ندارن كه بايد به پسرهاشون در مورد پريود شدن، آموزش بدن. خواهش مي كنم شما مادر و پدرهايي كه ميشناسين رو تگ كنيد تا با اين فرهنگسازي ها، در سالهاي آينده، پريود شدن ديگه موضوع شرم آوري براي دختران سرزمين مون نباشه.
#مهشيد_ابارش

اون چیزی که خودت تو خونه به بچت اموزش میدی با چیزی که از دیگران میشنوه از زمین تا اسمون فرق میکنه&nb ...

تابوشکنی تو این مورد واقعن احساس میشه

من نوجوون بودم

این ماه رمضونا ایام پریود باید وانمود میکردم روزه ام که یه وقت برادرم نفهمه

چقدر نگران بودم شلوارم لکه نشده باشه

خب تا کی این وضعیت باشه؟تا کی برادر و پدر و شوهر متوجه نباشند تو این دوران از لحاظ روحی هوای خانم رو بیشتر داشته باشند

نه عمل زناشویی هم خلاف نیست با این استدلال میشه خاطره اون رو هم اینجا تعریف کرد

بخدا عمل زناشویی خیلی فرق میکنه با پریود:////

تا کی میخواین بچه هارو با این طرز فکر بزرگ کنید

همین الان به بچه ی ۴ ساله مراقبت جنسی رو باید آمورش داد

قبل اینکه از دهن بچه ها و در گوشی بفهمه خودتون باید روابط جنسی رو توضیح بدید

تابوشکنی تو این مورد واقعن احساس میشه من نوجوون بودم این ماه رمضونا ایام پریود باید وانمود میکردم ...

همه حرفات درسته 

اما اینجا جاش نیست 

هر چه تبر زدی مرا زخم نشد جوانه شد 
تابوشکنی تو این مورد واقعن احساس میشه من نوجوون بودم این ماه رمضونا ایام پریود باید وانمود میکردم ...

دوران دبیرستان یه دوست داشتم که برام تعریف کرد زمان پریود باباش واسه نماز صبح بیدارش میکرده مامانش هم نمیگفته این نمیتونه نماز بخونه مجبور میشده الکی جلو باباش نماز بخونه

واقعا چرا یه زن به شوهرش در این باره که دخترت پریوده نمیتونه نماز بخونه توضیح نمیده من نمیفهمم واقعا

زندگی دشوار است مثل کبریت کشیدن در باد
بخدا عمل زناشویی خیلی فرق میکنه با پریود://// تا کی میخواین بچه هارو با این طرز فکر بزرگ کنید همین ...

متوجه حرف من نشدین اصلا. هیچ مخالفتی با دادن آموزش لازم به پسرها توی خونه توسط خودتون یا مربی هاشون ندارم. من میگم خاطره بازی از یه مساله خصوصی زنانه توی سایت عمومی ارتباطی با ایجاد درک درست از اون نداره. اینجور تاپیکها فقط برای وقت پرکنی و غیره زده میشه و جایی مثل اینجا که اصلا نمیدونین با کی طرف هستین توی سایت نمیشه از نیت استارتر اینطور قاطعانه دفاع کنین

دوران دبیرستان یه دوست داشتم که برام تعریف کرد زمان پریود باباش واسه نماز صبح بیدارش میکرده مامانش ه ...

منم همینطور بودم

توجیه مامانم این بود که زشته و عیبه

حالا مامان من سواد چندانی نداشت

ولی الان که خانما باسوادن ؛ درک میکنند که هیچ دلیلی برای پنهان کردن این موضوع نیست

متوجه حرف من نشدین اصلا. هیچ مخالفتی با دادن آموزش لازم به پسرها توی خونه توسط خودتون یا مربی هاشون ...

من اون تاپیک رو ندیدم که به کجا کشیده شد

البته بد نیست تو این مورد و در مورد آموزش به بچه ها بحث شه

کلی مادر اینجا هست

خیلی در مورد تربیت بچه ها کمکتون میکنه