2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اونجای اقایونو می برن بعد کلی جشن می گیرن و می زنن می رقصن اونوقت یه پریود خانوما اینقده بده اخه یک ...

اخ گفتی

لایک👍👍👍👍👍👍

زندگی دشوار است مثل کبریت کشیدن در باد

بیشعوری به طور گسترده و فراگیر تو ایران موج میزنه.خب پریودی ام چیز خیلی طبیعیه بدن زنه انقدررر تو گوش ما گفتن هیس حرف نزن درموردش، کسی نبینه نشنوه مردا فک میکنن چه تابویی هس حالا...درکل از ماست که برماست

تو نباشی یکی بهتر،مگه قبل اینکه تواصن باشی طبیعتمارو لنگ میذاشت؟!...نه😏
خاااانمممم  مگه تو سایت نیستید جدیدا  مگه ندیدید چیا شده  کسی که همین الان عضو شده ...

اخه خاطره اولین پریود به کدوم مردی حال می ده واقعا در تعجبم بابا دیگه این جونورا هم آدمن دیگه ازشون هیولا نسازید تراخدا

وزن الان ۷۰   وزن هدف ۶۵ __ این پنج کیلو رو هم زود کم کن😕😕
نمیدونم والا بعضیا از خانما اینجا فکر میکنن حرف زدن راجبش بی حیاییه

عزیزم بی حیایی چیه ؟!

تو این زمونه همه هم در مورد این مسایل اطلاعات دارن و هم اینکه میدونن چیزی طبیعیه ....اما چرا باید در موردش حرف زده بشه ؟

مثلا حالا من اومدم خاطره اولین پریودمم تعریف کردم به درد چه کسی میخوره ....جز اینکه پای بچه های پسر دبیرستانی به سایت باز بشه 

یا از زمان ادم و هوا س ک س بوده ...من بیام از خاطرهاش تعریف کنم ؟

روشنفکر بودن با اون چیزی که شما فکر میکنی فرق داره

هر چه تبر زدی مرا زخم نشد جوانه شد 
خب به نظر منم خوب نیس.این چه تاپیکاییه دیگه.معدرت میخوام رابطه زناشویی هم یه پدیده کاملا طبیعی و از ...

پریود یه سیکل طبیعیه

هم برای خانوما هم برای آقایون باید فرهنگ سازی شه

تا خرمنت نسوزد تشویش ما ندانی...
اخه خاطره اولین پریود به کدوم مردی حال می ده واقعا در تعجبم بابا دیگه این جونورا هم آدمن دیگه ازشون ...

برای پسر بچه ای تو سن بلوغ که الان مدرسشون تموم شده چیز تازه ای هست 

هر چه تبر زدی مرا زخم نشد جوانه شد 
برا منم عجیبه چقد مخفی کاری اگه مثلن فک کنید برعکس بود مردا پریود میشدن بخدا میخابیون خونه مرخصی میگ ...

واسه ختنه سورنشون به قول این دوستمون کل شهر رو خبر میکنن میزنن و میرقصن بعد نوبت به خانما که برسه نباید راجبش صحبت کنن چون بی حیاییه

اونجای اقایونو می برن بعد کلی جشن می گیرن و می زنن می رقصن اونوقت یه پریود خانوما اینقده بده اخه یک ...

والا واسه پسر ختنه سرون میگیرن

به دختر که میرسه عیبه

تا خرمنت نسوزد تشویش ما ندانی...
اخه خاطره اولین پریود به کدوم مردی حال می ده واقعا در تعجبم بابا دیگه این جونورا هم آدمن دیگه ازشون ...

مردی که دنبال حال باشه انقدر سایتها و عکس ها هزار کوفت دیگه توی اینستاگرام و چیزای دیگه هست که بتونه خودشو ارضا کنه که نمیاد اینجا دیگه

باشه شما هرجور دوس داری فکر کن 

ولی از واکنش اون استارتر هم کاملا پیدا بود 

و دیگه با اتفاقاتی که تو این سایت افتاده،آدم چند بار اشتباه کنه؟دیگه شناخته شدن اینا

💞💫خدایاتو کافی هستی برایم،مشکلاتم را به تو می سپارم و دلم قرص می شود.بودنت را از من نگیر مهربان من!💫💞
خاااانمممم  مگه تو سایت نیستید جدیدا  مگه ندیدید چیا شده  کسی که همین الان عضو شده ...

عزیزم مرد مریض توی اینستا و هزار جا دیگه به راحتی میتونه خودشو ارضا کنه دیگه به خودش زحمت نمیده بیاد اینجا 

پریود یه سیکل طبیعیه هم برای خانوما هم برای آقایون باید فرهنگ سازی شه

به نظر من خب چون در ارتباط با اندام تناسلی هست یه خرده با حیا عجین شده و اصلا چیز عجیبی نیس.چون حیا هم یه چیز فطریه و حتی حیوانات هم ازش بهره بردن.به هر حال هر کسی یه جور فکر میکنه دیگه

زندگی رو زیاد جدی نگیر ، چون تهش زنده ازش بیرون نمیای💚💚 وقتی می خندی مثل رویایی.کاش خودت می دیدی که چقدر زیبایی.....پسرم💚💚