2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

باز من نبودم😐

کجا باید برم یه دنیا خاطرت تورو یادم نیاره...کجابایدبرم که یک شب فکر تو منوراحت بزاره...چه کردم باخودم ک مرگ وزندگی برام فرقی نداره...محاله مثل من توی این حال بد کسی طاقت بیاره...کجابایدبرم ک تو هرثانیه ام تورو اونجا نبینم...کجا بایدبرم ک بازم تا ابد ب پای تو نشینم...قراره بعدتو چه روزایی رو من توتنهایی ببینم...دیگه هرجا برم چ فرقی میکنه از عشق تو همینم...
یه تایپیک در مورد پریود بود ترکید

از اینم نباید  گذشت ؛

بعضیا حرمت جمع و خانواده و ... رو‌نگه نمیدارن 

و با وضوح تصویر بالا ، یه سری توضیحات رو میدن😐😐😐

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....
همین سیکل رو تو کتاب زیست سوم دبیرستان هم دخترا میخونن هم پسرا خب یه مسئله ی طبیعی  مگه یادگیر ...

نمیدونم والا بعضیا از خانما اینجا فکر میکنن حرف زدن راجبش بی حیاییه

زندگی دشوار است مثل کبریت کشیدن در باد

خب به نظر منم خوب نیس.این چه تاپیکاییه دیگه.معدرت میخوام رابطه زناشویی هم یه پدیده کاملا طبیعی و از نیازهای فطری بشره.پس بیایم اونم جار بزنیم دیگه.البته من هرگز وارد این تاپیکا نمیشم. خجالت نداره ولی دیگه جارزدنم نداره

زندگی رو زیاد جدی نگیر ، چون تهش زنده ازش بیرون نمیای💚💚 وقتی می خندی مثل رویایی.کاش خودت می دیدی که چقدر زیبایی.....پسرم💚💚
اخه پريود چه خاطره اي داره اصلااا حالا ميگيم داره ب كسي چهههه 

نه به خاطره گفتن کاری ندارم اینکه بعضیا خجالت میکشن ازش رو نمیتونم درک کنم 

زندگی دشوار است مثل کبریت کشیدن در باد

برا منم عجیبه چقد مخفی کاری اگه مثلن فک کنید برعکس بود مردا پریود میشدن بخدا میخابیون خونه مرخصی میگرفتن با حقوق ..به همه ادمو عالم جار میزدن پریودم فلانو بهمان ولی هنوز ت جامعه ما جز چیزای بد و بی حیایی محسوب میشه درحالی ک فیزیولوژیکه بدن یک خانومه و مختص جنسیتشه همین و بس 

اسم کاربریم ربطی به زایمان طبیعی نداره .انقد نپرسید 😅😅😅 یک وسیله جراحی دندونه 🙄🙄🙄🙄🙄

خاااانمممم 

مگه تو سایت نیستید جدیدا 

مگه ندیدید چیا شده 

کسی که همین الان عضو شده اولین تاپیکش همچین چیزیه خب معلومه یه مرده مریضه 

وگرنه هزار بار تو خیلی تاپیکا راجب این موضوع گفتن و حرف زدیم و خیلی بدتر ازینارو گفتیم 

ولی یه سری تاپیکا تابلوعه توسط یه مرد مریضه یا در مورد پریوده یا رابطه جنسی که طرف تازه عضوشده سریع این موضوعاتو میزنه بعدم با حرفا حال میکنه😐

دیگه لو رفتن این آدما 

شاید شما در جریان اتفاقات اخیر نیستید ولی نی نی یار هم متوجه شدن سریع اقدام میکنن

💞💫خدایاتو کافی هستی برایم،مشکلاتم را به تو می سپارم و دلم قرص می شود.بودنت را از من نگیر مهربان من!💫💞