2821
2789
عنوان

فرکانس های dns

| مشاهده متن کامل بحث + 761 بازدید | 33 پست

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

توروخدا برنامه am tunnel رو برامون بفرستید🥲 خدا لعنتشون کنه که توی این شرایط اینترنت مردم رو قطع کردن. هشدارای تخلیه هم نمیذارن بفهمیم تا بیشتر کشته بشن و مردم بشن سپر

خدایا کجایی, چرا چشمتو روی این همه جنایتو ظلم بستی؟

تلگرام وصله ولی اینستا و واتساپ کم و بیش

وا🤔😳

هرجا هستی با هر سن و موقعیتی چه شاغل چه پول تو جیبی بگیر هر ماه اول هزینه تراپی(همون رواندرمانی)رو بذار کنار بعد به فکر لباس، میکاپ، طلا و.. باش! اون وقت 99 درصد مشکلاتی که براش تاپیک میزنی حل میشه و حداقل بعد 6 ماه خودتم باورت نمیشه کی بودی و چی شدی..

خب اینارو کجای برنامه وارد کنم فقط استارت داره

۴ تا سرور داره یکیشو انتخاب کن فرکانس رو بزن وایستا تا وصل شه یکم طول میکشه

کاربری ۴ سالمو ترکوندن ۲۰۲۶ با ترکیدن کاربریم شروع شد عاشق سفر و طبیعت و جنگل و بارون وووو دریااااا 🐋تو نی نی سایت ارزش آدما به سال عضویت شون هست 🥲🤣عاشق پرنده هام خصوصا قو🦢هنوزم قاصدک دیدم آرزو میکنم 🏵هنوزم بارون میاد آرزو میکنم 🌧هنوزم هواپیما رد میشه تا محو شدنش بهش زل میزنم ✈تسلیم نمیشم چون یه قهرمان تو بهشت دارم ☄مامانی همیشه به یادتم میدونم همراهمی همیشه وجودتو حس میکنم 🌬فک میکردم بدون اون نمیشه ولی شد خودم خودمو نجات دادم نه یارر🌞داداشم زندگی منن خدا بهشون عمر طولانی بده⭐درسته بچه آخرم ولی میخوام اول از زودتر بمیرم🙃

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز