فالوده_زمستونی مدیر استارتر عضویت: 1404/12/09 تعداد پست: 133 عنوان چرا کاربریم هنوز تعلیقه 73 بازدید | 7 پست یک هفته گذشته . کی از تعلیقی در میام ؟ چیکار کنم از تعلیقی دربیارن ؟اخطار مشکی بود شما رنج خودتو داری.من رنج خودمو دارم.من میفهمم شما چته .شما میفهمی من چمه اما حسش نمیتونی بکنی 1404/12/14 | 10:57 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
___یاسی___ عضویت: 1404/12/08 تعداد پست: 167 @niniyar چرا من وقتی کامنت میذارم برخلاف بقیه ارسال نمیشه؟
فالوده_زمستونی مدیر استارتر عضویت: 1404/12/09 تعداد پست: 133 باید قیدشو بزنی بره کآری نکرده بودم آخه 💔نی نی یار رو تگ کنم رسیدگی میکنن ؟ شما رنج خودتو داری.من رنج خودمو دارم.من میفهمم شما چته .شما میفهمی من چمه اما حسش نمیتونی بکنی
فالوده_زمستونی مدیر استارتر عضویت: 1404/12/09 تعداد پست: 133 درنمیاد تعلیق خود خواسته بود بهشون گفتم یک هفته ولی خب الان که دیکه خیلی گذشته شما رنج خودتو داری.من رنج خودمو دارم.من میفهمم شما چته .شما میفهمی من چمه اما حسش نمیتونی بکنی
فالوده_زمستونی مدیر استارتر عضویت: 1404/12/09 تعداد پست: 133 @niniyar چرا من وقتی کامنت میذارم برخلاف بقیه ارسال نمیشه؟ منم پیام و تاپیک برام مینویسه به زودی منتشر میشود بعد چند دقیقه دیگه میاد شما رنج خودتو داری.من رنج خودمو دارم.من میفهمم شما چته .شما میفهمی من چمه اما حسش نمیتونی بکنی