2777
2789
عنوان

عدد بتای بالا در اول بارداری

17351 بازدید | 35 پست

سلام. من امروز آز بتا دادم که چهار روز بعد از تاخیر پریودی بود. مقدارش 3023 بود تو جواب آزمایش. خانما کسی همچین تجربه ای داشته؟ می ترسم این بتای بالا یه وقت نشونه حاملگی مولار باشه. ضمنا قبل از عید من بی بی مثبت دیدم ولی بعد از یه هفته شدید پری شدم. ممنون میشم کسی اگه بتونه راهنمایی کنه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من بالآي ٥٠٠٠بودم

چند وقت بعد از تاخیر پری آز دادین؟ البته ما سابقه دو قلویی تو فامیل نداریم داروی خاصی هم که مصرف نکردم. نمی دونم به چی ربط بدم این عدد بالا رو

مال من 5200 بود یه هفته از موعد گذشته بود

🌹⚘ الله لاَ إِلَهَ إِلاَّ هُوَ الْحَیُّ الْقَیُّومُ لاَ تَأْخُذُهُ سِنَهٌ وَ لاَ نَوْمٌ لَّهُ مَا فِی السَّمَاوَاتِ وَمَا فِی الأَرْضِ مَن ذَا الَّذِی یَشْفَعُ عِنْدَهُ إِلاَّ بِإِذْنِهِ یَعْلَمُ مَا بَیْنَ أَیْدِیهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ وَ لاَ یُحِیطُونَ بِشَیْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلاَّ بِمَا شَاء وَسِعَ کُرْسِیُّهُ السَّمَاوَاتِ وَ الأَرْضَ وَ لاَ یَۆُودُهُ حِفْظُهُمَا وَ هُوَ الْعَلِیُّ الْعَظِیمُ. لاَ إِکْرَاهَ فِی الدِّینِ قَد تَّبَیَّنَ الرُّشْدُ مِنَ الْغَیِّ فَمَنْ یَکْفُرْ بِالطَّاغُوتِ وَ یُۆْمِن بِاللّهِ فَقَدِ اسْتَمْسَکَ بِالْعُرْوَهِ الْوُثْقَیَ لاَ انفِصَامَ لَهَا وَاللّهُ سَمِیعٌ عَلِیمٌ.اللّهُ وَلِیُّ الَّذِینَ آمَنُواْ یُخْرِجُهُم مِّنَ الظُّلُمَاتِ إِلَی النُّوُرِ وَالَّذِینَ کَفَرُواْ أَوْلِیَآۆُهُمُ الطَّاغُوتُ یُخْرِجُونَهُم مِّنَ النُّورِ إِلَی الظُّلُمَاتِ أُوْلَئِکَ أَصْحَابُ النَّارِ هُمْ فِیهَا خَالِدُونَ.»
چند وقت بعد از تاخیر پری آز دادین؟ البته ما سابقه دو قلویی تو فامیل نداریم داروی خاصی هم که مصرف نکر ...

چند روز از موعدت گذشته که آزمایش دادی ؟؟

🌹⚘ الله لاَ إِلَهَ إِلاَّ هُوَ الْحَیُّ الْقَیُّومُ لاَ تَأْخُذُهُ سِنَهٌ وَ لاَ نَوْمٌ لَّهُ مَا فِی السَّمَاوَاتِ وَمَا فِی الأَرْضِ مَن ذَا الَّذِی یَشْفَعُ عِنْدَهُ إِلاَّ بِإِذْنِهِ یَعْلَمُ مَا بَیْنَ أَیْدِیهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ وَ لاَ یُحِیطُونَ بِشَیْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلاَّ بِمَا شَاء وَسِعَ کُرْسِیُّهُ السَّمَاوَاتِ وَ الأَرْضَ وَ لاَ یَۆُودُهُ حِفْظُهُمَا وَ هُوَ الْعَلِیُّ الْعَظِیمُ. لاَ إِکْرَاهَ فِی الدِّینِ قَد تَّبَیَّنَ الرُّشْدُ مِنَ الْغَیِّ فَمَنْ یَکْفُرْ بِالطَّاغُوتِ وَ یُۆْمِن بِاللّهِ فَقَدِ اسْتَمْسَکَ بِالْعُرْوَهِ الْوُثْقَیَ لاَ انفِصَامَ لَهَا وَاللّهُ سَمِیعٌ عَلِیمٌ.اللّهُ وَلِیُّ الَّذِینَ آمَنُواْ یُخْرِجُهُم مِّنَ الظُّلُمَاتِ إِلَی النُّوُرِ وَالَّذِینَ کَفَرُواْ أَوْلِیَآۆُهُمُ الطَّاغُوتُ یُخْرِجُونَهُم مِّنَ النُّورِ إِلَی الظُّلُمَاتِ أُوْلَئِکَ أَصْحَابُ النَّارِ هُمْ فِیهَا خَالِدُونَ.»

عزیزم من یک روز قبل موعدم بتا دادم بالا 1000 زد رنج آزمایشگاه تا 1000 بود 

تیتر ندادم از1000 بیشتر بوده و مشکلی ندارم الان دو قلوام نیست نی نیم

عشق یعنی آیلینو باباش😍😍😍💕 به نیت مادر شدن همه منتظرای نی نی💕اَللّهُمَّ صَلِّ عَلى‏ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ💕💕
چند وقت بعد از تاخیر پری آز دادین؟ البته ما سابقه دو قلویی تو فامیل نداریم داروی خاصی هم که مصرف نکر ...

فك ميكنم ٥يا ٦روز بود

دوقلو هم نبود عزيزم

اصلا بتا ربطي نداره به دوقلويي اينا

شوهر رو باید بگیری همچییین پخته بزنیش که بفهمه دنیا دست کیه  

احساس می کنم وسواس فکری گرفتم از بس که در مورد بارداری مطلب خوندم ذهنم پر شده از چیزای منفی. باور کنید خوشیم کوفتم شد. اون مسئول آزمایشگاهم همش می پرسید قبلا تست ندادی ، عدد دیگه ای نداری از قبل. ترس انداخت به جونم