2821
2789
عنوان

یکی ازم کینه داشت آبرومو برد

643 بازدید | 16 پست

همیشه میگفت چقد خوبه به من اعتماد داری

من احترامتو حفظ میکنم

رازتو حفظ میکنم

کلی ازین حرفا ک جون ندارم بزنم

ولی کلی آبرومو برد

ناجوانمردانه

چقدددددددد د دوسش داشتم

چقدددددددد دوسش داشتم ک وقتی ازش دلمم میشکست بازم میگفتن خدایا دعای دل شکسته برآورده میشه چون دوسش دارم میشه دعاشو برآورده کنی

اونجوری دوسش داشتم و باهام اینطوری رفتار کرد

از شدت شوکه دهنم خشکه تپش قلب و فشار شدید رومه

روزه ام نمیتونم قرص بخورم

میترسم پنیک شم از شوک یهویی

اینم بگم ک من خیلی بیشتر میتونم آبروشو ببرم

ولی اینکارو نمیکنم💔حتی میتونم بترسونمش یاااااا جوری آبروشو ببرم ذلت محض رو ببینه ذلت محض

میتونم واقن بد آبروریزی کنم

ولی نمیتونم دوست ندارم ابروی دشنمم ببرم

فقط تو شوک بدی ام

ب هیچکییییییییییی اعتماد نکنید

متأسفانه همه چي از همون اعتماده شروع میشه. بعدش باعث میشه ک انتظار نداشته باشي بديِ بزرگي در حقت کنه.

دیگه نه اعتماد دارم، نه انتظار و نه توقع. هرموقع توقع داشتم قلبم شکسته ...

زندگي فاصله ي بین نفس هایت نیست، فاصله ي بین لحظه هايي است ک نفست را بند مي آورد/ ب این فکر ميکنم ک ما چقدر شبیه درختاي خیابونیم. ریشه در خاکي ک خودمون انتخاب نکردیم، شاخه ها تو هوايي ک مال ما نیست، برگامون زرد میشه از غمي ک اسم نداره. هر کي رد میشه نگاهمون ميکنه، فکر ميکنه فقط یه درختیم. هیچکي نميدونه چقدر دلمون ميخواد بریم، ولي ریشه مونو کنده ان توي این خاک/ تحمل بزرگان بچه سال، از تحمل بچه ها برام سخت تره/ یهویي فهمیدم آدمیزاد چقدر عجیبه. ب چيزي ک نداره فکر مي کنه، ب چيزي ک داره فکر نمیکنه/ مسئله این نیست ک یه انسان چقدر باهوش یا موفق باشه، مسئله اینه ک اگه ذهنش از کنترل خارج بشه، کسي میتونه جلوش رو بگیره !؟ / شیطان واقعي انسان هان. انسان ها نفرت میسازن، دشمن میتراشن و بعد اسمش رو <عدالت> میذارن! بعدها خودشون تبدیل ب چيزي شدن ک حتي شیطان هم از اون وحشت داشت! شاید حقیقت تلخ همین باشه ک، وقتي انسانیت بمیره، هیچ هیولایي لازم نیست/ از یه جايي وسطش فهمیدم دارم تو دنيايي نفس میکشم ک امنیت فقط یه خیال کوتاهه. جايي ک سکوت میتونه حکم مرگ داشته باشه و یه لبخند معنیه خیانت! / شاهرخ مسکوب: گفت نمردیم و چه چیزها دیدیم، گفتم اي کاش مرده بودیم و نمي دیدیم./ خوني ک روي این خاک ریخته رو هیچ باروني نمي تونه بشوره، اشکي ک روي این گونه ها خشک شده رو هیچ دستي نمي تونه پاک کنه، درد و خشمي ک روي این قلب ها نشسته رو هیچ گذر زماني نمي تونه پاک کنه...

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

حقیثتا نامردی هست که آدم به واسه رازی که از یه نفر داشته بخواد سو استفاده کنه از اون شخص .

ولی خب هستند افرادی که درک و فهم ندارند . وقتی با هم دسوت بودیم شرایطی بود که آدم از همه چیز هم خبر داشته باش . ولی اگه یهو این دوستی به دصمنی تبدیل شد نباید آدم بی معرفتی بکنه از اطلاعاتی که داره بخواد سو استفاده کنه .

و تمام این صحبت ها به درک و فهم و شعور افراد مربوط هست . کسی که درکی از انسانیت نداشته باش قطعا استفاده از اطلاعات دیگران براص خیلی راحت و سرسری هست

دعای خیر چیه براش میکنی😑حداقل مقابله ب مثل نمی کنی نفرینش کن

ب زمین گرم بخوره

💔 تو اعتماد آخرم واسه عشق یه آدم بودی زدم قید همه چیزو از اون لحظه که با من بودی یه دنیا رو حریف بودم اگه فقط کنارم بودی تو جنگی رو شروع کردی که از قبل به تو باخته بودم تموم رویامو آجر به آجر با تو ساخته بودم خیال کردم که با قلبم درست تورو شناخته بودم💔😅

2825
2823
2791
2779
2792