2777
2789

هممون فک کنم یه چن بار ازین دوس داشتنارو داشتیم بیاین تعریف کنیم

من خودم امادگی بودم واسمون جشن گرفته بودن یه پسر اورده بودن کیبورد میزد موهاش فرفری بود فک کنم نصف کلاس عاشقش شدیم اولین بار بود از یه پسر خوشم اومد😅😂چه تو فازم بودیم اون موقع یادش بخیر

به پشم های خود بیاموز...هرچیزی ارزش ریختن ندارد  

من عاشق سوباسا بودم فقط:/

بعدش کم کم به نوبت عاشق دوستای داداشم میشدم😂😂

وقتي يكي رو صدا ميكنيد،وقتي ميگه بله؟،بعدش نگيد هيچي😐                                                               بعدش نگيد هيچي😑                                           بعدش نگيد هيچي لعنتيا😤😩                                               باردار نيز نيستم😁🙌🏻          

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

لئوناردو دی کاپریو خخخ

من صاحب اعمال خویشم،میراث‌دار کردارهای خویش،زاده اعمال خود،در پیوند با کردار خویش،و متکی بر اعمال خود می‌زیم،و هر فعلی که انجام می‌دهم،نیک یا بدمیراث آن به من می‌رسد
من عاشق سوباسا بودم فقط:/ بعدش کم کم به نوبت عاشق دوستای داداشم میشدم😂😂

اوف سوباسارو نگووو.😂😂😂نصف زندگیم پاش رف تو قسمت دومش عاشق نصفشون شدم😳

به پشم های خود بیاموز...هرچیزی ارزش ریختن ندارد  

من یادمه دبیرستان بودم از سوپری سر کوچه خواهرم خوشم اومده بود. جالبه چند سال بعدش اومد خواستگاریم. ۱۵ سال از من بزرگتر بود.😒

در قیامت گنهکاران گویند"افسوس بر من از کوتاهی هایی که در اطاعت فرمان خدا کردم و از مسخره کنندگان آیات او بودم"(سوره زمر آیه۵۶) سبقت از سایه ها به بیشتر دویدن نیست، به سوی نور که باشی سایه ها در پس تواند الله نورالسماوات والارض
😑کراش منه الان لامصب وای جوونیاش

روز ب روز جذاب ترمیشه

من صاحب اعمال خویشم،میراث‌دار کردارهای خویش،زاده اعمال خود،در پیوند با کردار خویش،و متکی بر اعمال خود می‌زیم،و هر فعلی که انجام می‌دهم،نیک یا بدمیراث آن به من می‌رسد