2777
2789
عنوان

(عشق های مزخرف بچگی بیاین بگین بخندیم)

| مشاهده متن کامل بحث + 1297 بازدید | 46 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یه پسر تو مهدکودکمون با خمیربازی حیوونای جالبی درست میکرد عاشقش شدم😂😂 کاکرو آستیناشو تا میزد بالا ...

تو اول عشق بودی بعد دست و پا در اوردی😄😄

اگه قطع دسترسی شدم اودافظ🖑🖑

من از اولین عشقایه زندگیم رحیم نوروزی تو پس از باران و مصطفی صندل بودن اون موقع 6 سالم بود بعد از اون تا 20 سالگی عاشق هزار تا خواننده و بازیگر و مدل و ورزشکار ایرانی و خارجی شدم😂😂😂

من هنوز که هنوزه سوباسا رو میبینم تپش قلب میگیرم دیگه تباهیت منو حساب کنید😂😂

تا چند وقت پیش هم کراشم رو باریش آردوچ بود

تا هفته ی پیش هم برک آتان😂

بعدی رو خدا به خیر کنه

وقتي يكي رو صدا ميكنيد،وقتي ميگه بله؟،بعدش نگيد هيچي😐                                                               بعدش نگيد هيچي😑                                           بعدش نگيد هيچي لعنتيا😤😩                                               باردار نيز نيستم😁🙌🏻          
جواب منفی دادی؟😄

اره. مامانم نذاشت بیان خونمون. بدرد جونی میخورد. 😉

در قیامت گنهکاران گویند"افسوس بر من از کوتاهی هایی که در اطاعت فرمان خدا کردم و از مسخره کنندگان آیات او بودم"(سوره زمر آیه۵۶) سبقت از سایه ها به بیشتر دویدن نیست، به سوی نور که باشی سایه ها در پس تواند الله نورالسماوات والارض
من هنوز که هنوزه سوباسا رو میبینم تپش قلب میگیرم دیگه تباهیت منو حساب کنید😂😂 تا چند وقت پیش هم کر ...

😂😂😂😂میگن هیچ عشقی تو دنیا مثه عشق اولی نیس.سووباسا😂

به پشم های خود بیاموز...هرچیزی ارزش ریختن ندارد  
منم عاشق دانیال حكیمی شده بودم...مخصوص از صداش خیلی خوشم میومد..

من عاشق‌اون یکی بود؟!که همش شهید میشد؟!عاشق اون شده بودم😂

وقتي يكي رو صدا ميكنيد،وقتي ميگه بله؟،بعدش نگيد هيچي😐                                                               بعدش نگيد هيچي😑                                           بعدش نگيد هيچي لعنتيا😤😩                                               باردار نيز نيستم😁🙌🏻