2789
عنوان

ینی من باید سفره مادرشوهرمو جمع میکردم آیا

| مشاهده متن کامل بحث + 181671 بازدید | 313 پست

چقدر حرص خوردم استاتر جان ببین وقتی شما غذا نخوردن لزومی نداره که شما ظرف بشوریم مادر شوهرت هم بگه همسایه رو صدا بزنید شما اهمیت نمیدادن ببین هر کس خودش باید ارزش خودش ببره بالا. ببین جاریت چکار میکنه که مثل ملکه بهاش رفتار میکنن شما هم همونطور باش از اول خودتون عادتشون دادین دیگه ببین شما اگه تمام کارهای مادرشوهرتون انجام بدین فقط همون دقیقه به چششونه بعدشم دیگه میشی همون عروس کلفته و وظیفته و اینا. نه در حدمعمول کار کن براش اگه غذا خوردی جاریت بود سریع جاریت صدا بزن بگو بیا بریم با هم ظرفارو بشوریم ظرفا زیادن کمر درد میگیرم تنهایی تو اینیستا ببین پیج های مشاور ها رو قشنگ توضیح میدن چطور باید رفتار کنید با خانواده همسر

از اول هر کاری بکنی عادت میکنن.جاری بزرگ منم همینه هر کدوممون بره و اونم اونجا باشه ما باید ظرف بشوریم اونم سریع بعد غذا میره میشینه رو مبل اینم بگم احترامش از بقیه بیشتره.ی جورایی شوهرشم عادت کرده بلند میشه میخواد بره سرویس شوهرش فک میکنه میخواد کار کنه میگه کجا بشین بشین.من اوایل سنم کم بود انجام دادم بعد دیدم داره سواستفاده میشه اون خانومانه بشینه ما غذا ببریم حلوش چایی و میوه بزاریم جلوش تنهایی برم خونه مادرشوهر انجام میدم ولی با بقیه و جمعیت ن در حد جمع کردن و چایی ریختن

❣اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج❣برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج)صلوات بفرستین🌹

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

جاریت بیشعورهبعدم برادرشوهرت یه تکون به باسنش بده بد نیست!جایی نوشته نشده مرد نباید هیچکاری کنه

دقیقا .منم خونه مادر شوهرم ی دونه عروسم ولی شوهرم و بعضی وقتا برادر شوهرم را کار میگیرم میگم مامانتون گناه دارن پاشین کمک

به برادر شوهرت ک گفت پس کی ظرفارو جمع کنه میگفتی همونی ک خورده!!!!مادر شوهرت چند سالش ک انتظار داره سفره روهم جمع کنن براش؟اگر این شوهر همون جاریت چه زن و شوهر بهم میان از ....گشادی

تو نباید به خودت میگرفتی

سر سفره رسیدی غذا هم که نخوردی اگه تیکه ای هم انداختن به شما نبوده

زندگی رو واسه خودت سخت نکن

شل کن بذار به دیگران فشار بیاد😂

من خونه هیچکس بیشتر از انداختن و جمع کردن سفره و وسایلاش کمک نمیکنم

کسی هم میاد خونمون همینطوره نمیذاریم ظرف بشوره یا کاری کنه، البته مجردم

اگه به خانواده پر جمعیت شوهر کنم قبرم کنده اس😂

منم مادر شوهرم توقع داره عصر برم ظرف های ظهر شو بشورم

منم سالها شستم

تازگی ها همسرم صدا میکنم میگم بیا کمک

اونم بند دلش پاره میشه پسرش کار کنه

جیغ و داد که نه خودم هستم

دیگه با مادر شوهرم دو تایی میشوریح

الان عقل من ۴۲ ساله، وقتی آدم خودش رفته خورده، باید بشوره.ولی وقتی حتی این بنده خدا نخورده، دیگه شست ...

خواهر منم همینه

میاد اینجا انگار مهمونه

وقتی میاد اینجا و مهمون میاد

اگه من نباشم مادرم با کلی مریضی و زانو درد پذیرایی میکنه

اون اصلا به روی خودش نمیاره

۶ساله ازدواج کرده ۶بار بیشتر ظرف نشسته اینجا

اونم با دعوای من شسته

وقتی مامان و بابام میرن یه شهر دیگه برا دکتر و خواهرم خونمونه

میبینی اونا شب برمیگردن

خواهرم یه املتم درست نکرده

ولی بخدا عزیز تر از همه س

هر نری که بهم درخواست دوستی بده مادرش زنده س

حالا چیکار کنم این عادت از سرش بپرهوالا من خونه مادرمم کار نمیکنم اما خونه این کار کردم

سفره رو آخر کی جمع کرد صد درصد تو نباید جمع میکردی اون شبو

ولی ازین ببعد وقتی شام خونه شون میری جاریت هم شام هست وقتی سفره جمع کردین ب جاریت بگو بیا ظرفارو بشوریم ... نشست تو هم نشور ... من مثلا خونه مادرشوهرم ک میرفتم شام رو اگ خودم میپختم ظرف رو دیگه من نمیشستم ک جاریم خودش بشوره و میشست.

خب وقتی اون نمیشوره مادرشوهرمم شام درست میکنه من بیام نصف ظرفارو بشورم نصفش بمونه؟ نمیشه ک

چرا نمیشوره؟ النگوهاش میشکنه؟ وقتی نشسته هست بهش بگو جاری جان بیا ظرفا رو باهم بشوریم زودتر تموم بشه ک دور هم بشینیم

ماهی رو هروقت از آب بگیری تازه ست

چهاربار ظرف نشوری عادت میکنه به نشستنت

من خودم دلم نمیاد میگه خب مادرشوهرم غذاهارو پخته منم کمکش ظرف میشورم چه عیبی داره

اما ۹۰ درصد اوقات وقتی با بقیه خواهرشوهر برادرشوهرا اونجاییم من پای ظرفشویی نمیرم