2789
عنوان

ینی من باید سفره مادرشوهرمو جمع میکردم آیا

| مشاهده متن کامل بحث + 181670 بازدید | 313 پست
مثلا اگ جاریم نشست بعد مادرشوهرم گف کسی کمکم نمیکنه و فلان چی بگم

هیچی نگو اصلا چرا باید چیزی بگی و جوابگو باشی ؟

خودتو به نشنیدن بزن اگه دیدی دیگه خیلی اصرار دارن واضح بگو ببخشید کمرم یا دستم خیلی درد میکنه نمیتونم کمکی بکنم امشب

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

حالا چیکار کنم این عادت از سرش بپرهوالا من خونه مادرمم کار نمیکنم اما خونه این کار کردم

یکبار بگو پریودم یکبار بگو کمر درد دارم دکتر گفته ظرف های خودتو بزار ظرفشویی چه برسه این همه ظرف ولی هر از گاهی بشور که خودتون بودید گناه داره بنده خدا

یعنی عمته؟ باید هوای تو رو بیشتر داشته باشه که

امضامو حتما بخونید :توهرتاپیکی کسی با نظرم مخالفه منو ریپلای نکنه همونموقع نی نی یار رو تگ میکنم جوابتم نمیدم  و باعث تعلیق شدنت میشه فقط استارتر که براش پست گذاشتم میتونه ریپلای کنه 

کاش خانواده های پرجمعیت حداقل به دختر داشتن نه اینکه همه نره غول باشن

خب دختر هم نمیتونه جور عروس و داداشاش رو بکشه که

همون ماشین ظرفشویی خوبه

عضو تاپیک مینیمالیست ها 🏋🏻♀️ وزن اولیه ۵۴🔓 وزن قبلی ۶۴🔓وزن فعلی ۶۲۵۰۰🔓 وزن هدف ۶۲🔒....«کمتر ، اما بهتر»🔻دنیای ما از اضافات پر شده؛ از اشیاء ، از افکار ، از فشارها . وقت آن است که به آنچه واقعا مهم است برگردیم. از تو دعوت میکنم با تاپیک های من در مسیر "حذف اضافات" همراه شوی🥰🌈

اینطوری گند میخوره به طبیعت ، پسرا پول بزارن برا مادرشوهره ظرفشویی بگیرن که عروسا راحت باشن😁😍

این که معرکه است😁

عضو تاپیک مینیمالیست ها 🏋🏻♀️ وزن اولیه ۵۴🔓 وزن قبلی ۶۴🔓وزن فعلی ۶۲۵۰۰🔓 وزن هدف ۶۲🔒....«کمتر ، اما بهتر»🔻دنیای ما از اضافات پر شده؛ از اشیاء ، از افکار ، از فشارها . وقت آن است که به آنچه واقعا مهم است برگردیم. از تو دعوت میکنم با تاپیک های من در مسیر "حذف اضافات" همراه شوی🥰🌈

هیچی نگو اصلا چرا باید چیزی بگی و جوابگو باشی ؟ خودتو به نشنیدن بزن اگه دیدی دیگه خیلی اصرار دارن وا ...

بهانه چرا؟ فکر میکنند ترسیده

باید رک بگه همش من شستم چه پرتوقع شدید من فقط بشقاب های خودم و شوهرمو میشورم

کاربری دست دو نفره

هر چیزی حدود رعایت کن

من وقتی تنهام خونه مادرشوهر میشورم مرتب میکنم با اینکه بنده خدا هیچوقت نگفته فلان کار بکن

ولی وقتی دختراش میان و میشینن محل نمیدن منم میشینم دست به چیزی نمیزنم

اینطوری گند میخوره به طبیعت ، پسرا پول بزارن برا مادرشوهره ظرفشویی بگیرن که عروسا راحت باشن😁😍

پسرا عرضه داشته باشه واسه خونه خودشون بخرن نه واسه کسی که سالی نهایت چندبار بری خونه طرف والا

به اندازه کار کن

من وقتی دختر و عروس دیگه هستن کمتر کار میکنم

وقتی خودم باشم بیشتر

ولی بازمبه نسبت جاریم کمتر از من کمک میده

ولی وقتی میرن خون جاریم با اینکه ماشین ظرفشویی داره مادرشوهرم خودشو جر میده که خودش ظرفا رو بشوره🤣

ولی خونه من مثل خان میاد میشینه تکون نمیخوره

چرا مادرشوهرت جاری گشادعلیتو دعوت میکنه؟

اگر بخاطرِ پسرشه که همون پسر میتونه به زنش بگه بره ظرفارو بشوره یا لااقل خودش پاشه بشوره.

مرد جماعت خواهرو مادر ندارین درخواست دوستی میدین؟مردی که درخواست بده قبول میکنم میام پی وی اول تااخرتونو میشورم پهن میکنم و بعدم لغو میزنم.شمارو باید یکی ادب کنه.خودتون شعور ندارین