2789
عنوان

ینی من باید سفره مادرشوهرمو جمع میکردم آیا

| مشاهده متن کامل بحث + 181670 بازدید | 313 پست
به به ، عالی بوددد 😍 خوشحالم که تو سایتی و گهگاهی میتونم از تجربیات و هم کلامی باهات لذت ببرم

اگه بدآموزی نداشته باشم حتما 😅

مثل لبخند سپیده . مثل شب گریه ی عاشق 🩷☁️🍃🩵من پر از معجزه ی شهریورم 🩵مامان یه عالمه هاپو و پیشی و جوجو و خلگوش و عاشق محیط زیست و بس 🐾پروفایل موقت.تا پروفایل اصلی از تعلیق سیاه در بیاد 🫩

من از دوران عقد خاک بر سرم کلفتی بودم حالم بد میشه یادش میفتم .تو همه کارامون دخالت میکردن .شوهرم هم ...

شوهر منم احمق بود نمیدونم هنوزم هست یا نه

شوهرتون بهتر شد؟ چیشد که همچین تغییری کردین

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

خوشحالم که تحربیات و اصول منطقی و محترمانهات باهام به اشتراک گذاشتی ، برام ارزشمنده و دوس دارم در آی ...

سلامت باشی.🌹🩷

دخترای ما متاسفانه خودشون باعث بروز مشکلاتی در زندگی میشن.وگرنه نه من مهره مار دارم، نه مادرشوهرم عاشقمه..ما ادمها خودمون به بقیه یادمیدیم با ما چطور برخورد کنند...

شاید از زوی بی تجربه گی یا خامی هست..ولی همیشه برای مشخص کردن حد روابط به خودتون بگید

من دوست دارم هزوقت شوهرم میاد خونم مادرشوهرمم بیاد؟؟

من دوست دارم کسی بدون دعوت بیاد خونم؟

دوست دارم کسی میاد بمونه خونم؟

و هزاران سوال دیگه..جواب نه به این سوالا اول یک سوزن به خودمونه پس اینکارو نکن..ما نمیتونیم جلوی زفتاز بقیه زو بگیرم یا اصلاح گنیم اما میتونیم رفتار خودمون رو تنظیم کنیم.

مثلا استاتر میگه میترسم نرم شوهرم رو پر کنند؟ چرا برای یک احتمال باید بذر بی اجترامی و ناراحتی و کینه رو دز خودم پرورش بدم؟ وقتی شوهرم ببینه من محترم من اهل گلایه شکایت نیستم

کن اصلا نبودم ک گله ای به من بچسب خودش میفهمه حق بامیه

💕

شوهر منم احمق بود نمیدونم هنوزم هست یا نهشوهرتون بهتر شد؟ چیشد که همچین تغییری کردین

نه بابا همش به فکر خانوادش بود قرضاشونو بده .رفتن مسافرت پول میریخت حسابشون موند تو دلم خودمون تنهایی بریم مسافرت یه لشکر مفت خور می آورد.بخصوص خواهرش چند ساله جدا شدم

وای چقدر جاریت بی شعوره یعنی خودش شام خورده و بزور جمع کرده سفره و ظرف نشسته خدایی این کیه دیگه خوب ...

اره هم خودش اونجا بود هم شوهرش و بچش

همیشه همینجوریه غذا میخوره بعد سریع میره خونش