2789
عنوان

ینی من باید سفره مادرشوهرمو جمع میکردم آیا

| مشاهده متن کامل بحث + 181673 بازدید | 313 پست

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

نه نمیشهولی خب اگه دعوا بشه چی میشه ؟دعوای زناشویی برد و باخت نداره باخت - باخته اگه همسرم دلش میخوا ...

به به ، کیف کردممم !

کاش لطف کنی کم کم از تجربیاتت و ... در زمینه رابطه ات با همسرت تاپیک بزنی مطمئنم که چیزایی زیادی هست که میتونیم ازت یادبگیریم و اگه امکانش باشه این لطف بزرگی به جامعه ی زنان سایت خواهد بود 🩷( هرچند قطعاً برنامهی مشخص و فشرده ای داری به عنوان شخصیت موفقی که میبینم ازت)

در آغوشِ خدا {🤍}
روانی نمیشم ولی ازشون بدم اومده و فقط یه چیزی از خدا خواستم اونم اینه که خدا هیچوقت صدای اینارو نشنو ...

نفرین خوب نیس ، من نمیپسندم راستش ولی حق خودتو میتونی نبخسی و به خدا واگذار کنی

در آغوشِ خدا {🤍}
از روز اول عقد بدون دعوت نرفتم..هرچقدر میگفتن خونه خودته دعوت نمیخواد میگفتم شما صاحب خونه اید من مه ...

دقیقا مثل من

فقط فرق من و شما اینه من تک عروسم

مثل لبخند سپیده . مثل شب گریه ی عاشق 🩷☁️🍃🩵من پر از معجزه ی شهریورم 🩵مامان یه عالمه هاپو و پیشی و جوجو و خلگوش و عاشق محیط زیست و بس 🐾پروفایل موقت.تا پروفایل اصلی از تعلیق سیاه در بیاد 🫩

نفرین خوب نیس ، من نمیپسندم راستش ولی حق خودتو میتونی نبخسی و به خدا واگذار کنی

من یه بار مادرشوهرم به ناحق یه زخم زبونی زد سی شبانه روز به بدترین شکل ممکن نفرینش کردم و متاسفانه نفرینم گرفته💔

به به ، کیف کردممم ! کاش لطف کنی کم کم از تجربیاتت و ... در زمینه رابطه ات با همسرت تاپیک بزنی مطمئن ...

من مدل اخلاقیمو به کسی توصیه نمیکنم راستش

چون من آدم خوش اخلاقی نیستم و وابستگی خاصی به بقیه ندارم و مثل آب خوردن قید روابط رو میزنم

مثل لبخند سپیده . مثل شب گریه ی عاشق 🩷☁️🍃🩵من پر از معجزه ی شهریورم 🩵مامان یه عالمه هاپو و پیشی و جوجو و خلگوش و عاشق محیط زیست و بس 🐾پروفایل موقت.تا پروفایل اصلی از تعلیق سیاه در بیاد 🫩

ایکاش این خانواده های پرجمعیت یه ظرفشویی بخرن انگار ما دخترا و زن ها حمالیم

انقدر که من ظرف شستم کارگر های رستوران نشستن😑دیگه تصمیم گرفتیم برای مهمونی های پرجمعیت ظرف یکبار مصرف استفاده کنیم

عضو تاپیک مینیمالیست ها 🏋🏻♀️ وزن اولیه ۵۴🔓 وزن قبلی ۶۴🔓وزن فعلی ۶۲۵۰۰🔓 وزن هدف ۶۲🔒....«کمتر ، اما بهتر»🔻دنیای ما از اضافات پر شده؛ از اشیاء ، از افکار ، از فشارها . وقت آن است که به آنچه واقعا مهم است برگردیم. از تو دعوت میکنم با تاپیک های من در مسیر "حذف اضافات" همراه شوی🥰🌈