2789
عنوان

ینی من باید سفره مادرشوهرمو جمع میکردم آیا

| مشاهده متن کامل بحث + 181673 بازدید | 313 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

دقیقا

راضی عروس عمت شدی؟!

✓ من یه بیسکوئیتم که رفته ته لیوان چای🧋 ✓دارنده مدال ساقه طلایی از مسابقات بیسکویت شایسته سال ✓دارنده مدرک دکترای خامه شناسی از دانشگاه ویفر🧇 ✓برنده سه دوره مسابقات شنا در چای☕ ✓مدیر بخش مزه پرونی کارخونه شکرستان🌝

جاری بزرگه من میگه هیچ کسی حق نداره بشوره و خودم اینکار رو دوست دارم، بعد رفتن مهمانها میشورم ، ولی خب همه میریزن جلو سینک که کمکش کنن،

کلا هر جا رفتم همه سعی میکنن کمک کنن زود کارها تمام بشه

ببین من منظورم نبود که بی ادب باشی ولی خب این خانوم داره میگه ازم سواستفاده میکنن منم این روش به ذهن ...

الان عقل من ۴۲ ساله، وقتی آدم خودش رفته خورده، باید بشوره.

ولی وقتی حتی این بنده خدا نخورده، دیگه شستن نداره.

ولی من یه خواهرشوهر خوب دارم، بنده خدا حتی نخورده باشه هم ، خودش میشوره.

من قبل ماه رمضونی روزه بودم، شام پخت، افطار حاضر کرد، چایی هم ریخت، بعد رفت خونش.

در مورد جاری این خانم، حکایت خواهر من، من دیدم نمیتونم هر روز دعوا کنم و بحث کنم، کلا وقتی میرم خونه ی مادرم که نباشه.

پنجشنبه ها میره خونه مادرم.

من اصلا پنجشنبه اونورا نمیرم. چون یا باید هی بهش خدمات بدی، یا باید بداخلاقی کنی.

مامانم میگه چایی بریز بیار، مجبورم به اونم ببرم، جالبه از اول تا آخر میشینه رو مبل.

این خانمم سعی کنه وقتی جاریش میره خونه ی مامانش، بره دیدن عمه اش

برو سمت ظرفها بعد جاریتو صدا بزن بیاد کمک مثلا بگو میشوری یا آب میکشی نکبت ؟به نظرم مقصر مادرشوهرت ن ...

اره منم همینو میگم ولی خب وقتی جاری الدنگمم هست نمیشه هر سری من بشورم

ا گر جاری نداشتم هر سری من میشستم ولی اینکه جاریم اینجوری رفتار میکنه به آدم زور میاد

گفت همسایه ها بیان

خب احتمال زیاد منظورش خود جاریت بوده

ولی در کل کمکم کمش کن جوری که یه دفعه بشور یه دفعه نشور

بالاخره مادرشوهرت زحمت میکشه حالا جاریت نمیدونه باید کمک کنه ولی شما به سهم خودت انجام بده نه بیشتر نه کمتر

اصلا اصلااااا ب غریبه و فامیل نیسب شخصیت و فرهنگ و انسانیت هسوگرنه تو هر کدوم بدو خوب زیاد دیدیم

دقیقا مثلا من حتی اگر عروس غریبه هم میشدم همین خصوصیات اخلاقی رو داشتم و برام فرقی نمیکرد