2789
عنوان

ینی من باید سفره مادرشوهرمو جمع میکردم آیا

| مشاهده متن کامل بحث + 181671 بازدید | 313 پست
شماها شعورتون بالاستمن جاریم یه آدم بیشعوره که بیشعوریشو زرنگی میدونه

خب منم یدونه ازین مدل جاری دارم اما همونم کمک میده بماند که تمیز نمیشوره، اما کلا برعکس بقیه سر شستن دعواست ، گمونم چون موقع شستن دو به دو می ایستیم و موقع شستن غیبت میکنیم لذت میبریم 😁😁😁

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

اصلا وظیفت نبوده مگه تو شام خوردی ک بشوریوظیفه اون جاری شل ...بودهخوب کاری کردیدفعه های بعدم ب جاریت ...

که جاریش بگه

واااا معلومه که نه شوهرممم میشوره 😂 از این ادما همه چی بر میاد

✓ من یه بیسکوئیتم که رفته ته لیوان چای🧋 ✓دارنده مدال ساقه طلایی از مسابقات بیسکویت شایسته سال ✓دارنده مدرک دکترای خامه شناسی از دانشگاه ویفر🧇 ✓برنده سه دوره مسابقات شنا در چای☕ ✓مدیر بخش مزه پرونی کارخونه شکرستان🌝

دوتا بشقاب؟؟؟ من وقتی میرم خونه مادرشوهرم ما کلا ۴ نفریم پلوخوری و خورشت خوری و پیش دستی و دیس و کلی ...

اخه تابلو کنی هم بد.

خواهر من ، چنان میچسبه زمین که، مثلا مامانم مراسم داشت، کلا از اول کنار مهمونا نشست، طوری که هی اروم میپرسیدن، فلانی باردار، از جاش پا نمیشه.

مثلا زن دایی هامم ، زن عموهامم میان تو اشپزخونه کمک، اون کلا میشینه، با مزه تر اینه، هر بار چای برای مهمونا میبریم، به اونم میگیریم.

فقط مادرشوهرم که خودشو بازنشسته کرده

برو سمت ظرفها بعد جاریتو صدا بزن بیاد کمک

مثلا بگو میشوری یا آب میکشی نکبت ؟

به نظرم مقصر مادرشوهرت نیست بالخره غذا رو درست کرده

خوب انتظار داره بقیه بشورن

چ غلطا من نمیگم اصلا نشور. وقتی خودتون شام اونجایی کمک کن ولی وقتی شام نبودین نه ... یاد مادرشوهر اح ...

حالا مادرشوهر من پنجاه سالشه سرحاله

انگار خودش فلجه که انتظار داره من خونش کار کنم

وقتی عروس میبرن انگار کلفت میبرن مگ پسر اون خونه پدر من کار میکنه

اخه تابلو کنی هم بد.خواهر من ، چنان میچسبه زمین که، مثلا مامانم مراسم داشت، کلا از اول کنار مهمونا ن ...

ببین من منظورم نبود که بی ادب باشی ولی خب این خانوم داره میگه ازم سواستفاده میکنن منم این روش به ذهنم رسید وگرنه اینکه فکر کنی دیگرون کلفتتن خیلی زشته

قبل از حذف ادمای سمی زندگیت شخصیت خودت رو سم زدایی کن

[QUOTE=413229423]مثلا اگ جاریم نشست بعد مادرشوهرم گف کسی کمکم نمیکنه و فلان چی بگم[/QUOTE

اگه خودت بودی تو اون مهمونی (ب صرف غذا)

یا هیچ نگو

شما هم مث اون

مگه اون چیزی میگه؟؟؟

پ تو هم جوابی نده

و میتونی بعد مهمونی بگی من دوست ندارم جلو بقیه خم و راست بشم بقیه بیان بخورن و کنار بکشن بشینن

وگرنه من تو خونواده درستی بزرگ شدم

یاد گرفتم حرمت میزبان بگیرم

ولی یادم گرفتم ارزش خودم نیارم پایین

وگرنه خودمون تنها ک خونه تونیم کارا میکنم هیچ ناراحتم نیستم

مثلا اگ جاریم نشست بعد مادرشوهرم گف کسی کمکم نمیکنه و فلان چی بگم

بگو من و فلانی میشوریم عمه جان، بعد هم بلند شو بگو فلانی جان پاشو تا مادر جان به زحمت نیفتاده و خودش نرفته سراغ ظرفها، بریم بشوریم!

بلند نشد شما دیگه اون موقع ناراحتی تو چهرت تا

نمایان میشه و میشینی سر جات، خلاصه یه جایی همه باید متوجه وقاحت جاریت بشن، ولو اینکه سر این جریان بحث یا دعوا راه بیفته

از کارهای خواهر من یادش میدی؟؟حالا دو تا بشقاب جمع کردن، آدم نمیکشه که.اون جوریم زیادی تابلو، به یه ...

جاری منم این کارارو میکنه و تابلوئه

من ک میفهمم داره میپیچونه ینی بقیه اعضای خونه هم میفهمن جاریم از عمد از زیر کار در میره ؟