2777
2789
عنوان

بیاین بگین ویارتون چه جوری بود و بچتون چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 5583 بازدید | 34 پست

حلوا و نون و ماست بچه تون چی بود؟

در خَموشی های من فریادهاست!آنکه دریابد چه میگویم کجاست؟!((به کلمه های●توهین-قضاوت-دهاتی-طلاق بگیر-بی کلاس-جاری-مادرشوهر-خواهرشوهر-کو-خب-و خیلی چیزای دیگه آلرژی پیدا کردم ))
کسی بوده عاشق سس باشه و پنیر پیتزا؟  البته من قبل بارداری هم عاشق هردوش بودم، ربطی ب الان ندار ...

من پسر شد بچم برا پیتزا و پفک گریه میکردم 

وزن اولیه۸۳☹️ وزن هدف اول۷۵ 😘هدف دوم ۷۰🤩🤩🤩🤩

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ويار شديد  از همه چي متنفر شده بودم به غير از ميوه بچه هام هر دوتا دختر هستن

منم دوتا دختر دارم تا ببینم این یکی چیه خخخ

بخشیدن کسی آسان است، اما اینکه بتوان دوباره به او اعتماد کرد، داستان کاملا متفاوتی است.

بنظر من اينا يكسري حرفهايي هست كه از قديم نسل به نسل اومده 

يه جورايي ميشه گفت تلقين كردنه 

اري از پشت كوه آمده امچه ميدانستم اين ور كوه بايد براي ثروت حرام خورد........براي عشق خيانت كرد، براي خوب ديده شدنديگري را بد نشان دادبراي به عرش رسيدن ديگري را به فرش كشاند وقتي هم با تمام سادگي دليلش را ميپرسم مي گويند از پشت كوه آمده............ترجيح ميدهم به پشت كوه برگردم و تنها دغدغه ام سالم برگرداندن گوسفندان از دست گرگها باشد تا اين كه اين ور كوه باشم و گرگ....

من ویارم خیلی خیلی ناجور بود هر غذایی اسمش به گوشم میومد حالم بد میشد از پیاز سفید خیلی بدم میومد از ابگوشت قرمه سبزی. اما اگه همون غذا سرد و بدون بو بود میتونستم یکم بخورم. نمیتونستم تو خونه ای که غذا توش داره پخته میشه غذا بخورم. از ماکارونی بدم میاد . حالا دلم میخواد باردار بشم فکر نکنم دیگه از هیچی بدم بیاد چون خیلی پرخورو شکموم  هر چیزی که قابل خوردن باشه رو من هوس خوردنش دارم

ببخشید جمع مادرهاس اینجا   سوالم رو می پرسم؟   قبل پریود  یعنی یکی دوروز قبلش  ت ...

نه فکر نکنم

بخشیدن کسی آسان است، اما اینکه بتوان دوباره به او اعتماد کرد، داستان کاملا متفاوتی است.
خخخخخخخخخ من امروز هر دوتاشو هوس کردم  بچه تون چیه؟

هنوز هیچی 😄😄 اول هفته ششمم. تا خدا چی بخواد.

من قبل بارداریمم اشتهای خوبی داشتم. همه چی میخوردم. الان اشتهام خییییلی بیشتر شده. یکم ک میگذره هی ضعف میکنم. ولی هیچ علائم خاصی ندارم. ن دردی ن حالت تهوعی. البته الان زوده هنوز. خیلی هم زیاد میخوابم، ک اونم احتمالا خاصیت بهاره. خودمم خوشخواب بودم از قبل 😃

کنار تو درگیر آرامشم . . .

چیزای ترش وشور دوس داشتم از میگو بدم میامد  ، پسر بود

🌹⚘ الله لاَ إِلَهَ إِلاَّ هُوَ الْحَیُّ الْقَیُّومُ لاَ تَأْخُذُهُ سِنَهٌ وَ لاَ نَوْمٌ لَّهُ مَا فِی السَّمَاوَاتِ وَمَا فِی الأَرْضِ مَن ذَا الَّذِی یَشْفَعُ عِنْدَهُ إِلاَّ بِإِذْنِهِ یَعْلَمُ مَا بَیْنَ أَیْدِیهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ وَ لاَ یُحِیطُونَ بِشَیْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلاَّ بِمَا شَاء وَسِعَ کُرْسِیُّهُ السَّمَاوَاتِ وَ الأَرْضَ وَ لاَ یَۆُودُهُ حِفْظُهُمَا وَ هُوَ الْعَلِیُّ الْعَظِیمُ. لاَ إِکْرَاهَ فِی الدِّینِ قَد تَّبَیَّنَ الرُّشْدُ مِنَ الْغَیِّ فَمَنْ یَکْفُرْ بِالطَّاغُوتِ وَ یُۆْمِن بِاللّهِ فَقَدِ اسْتَمْسَکَ بِالْعُرْوَهِ الْوُثْقَیَ لاَ انفِصَامَ لَهَا وَاللّهُ سَمِیعٌ عَلِیمٌ.اللّهُ وَلِیُّ الَّذِینَ آمَنُواْ یُخْرِجُهُم مِّنَ الظُّلُمَاتِ إِلَی النُّوُرِ وَالَّذِینَ کَفَرُواْ أَوْلِیَآۆُهُمُ الطَّاغُوتُ یُخْرِجُونَهُم مِّنَ النُّورِ إِلَی الظُّلُمَاتِ أُوْلَئِکَ أَصْحَابُ النَّارِ هُمْ فِیهَا خَالِدُونَ.»

انشالله اول سالمه بعدم هموني كه دلت ميخاد ميشه👼🏻

اري از پشت كوه آمده امچه ميدانستم اين ور كوه بايد براي ثروت حرام خورد........براي عشق خيانت كرد، براي خوب ديده شدنديگري را بد نشان دادبراي به عرش رسيدن ديگري را به فرش كشاند وقتي هم با تمام سادگي دليلش را ميپرسم مي گويند از پشت كوه آمده............ترجيح ميدهم به پشت كوه برگردم و تنها دغدغه ام سالم برگرداندن گوسفندان از دست گرگها باشد تا اين كه اين ور كوه باشم و گرگ....
چرا ادم ویار داره سر بارداری؟ اینکه از چیزی واقعا بدش بیاد یا خوشش بیاد؟ چجوریاست؟؟؟

چون هورمونهای بدن بهم میریزه . وقتی یک انسان تو بدن شکل گرفته داره قلب کلیه هاش شکل میگیره داره از بدن مادر تغذیه میکنه معلومه که همه چیز بدن مادر بهم میریزه

من اينقد حالتهام فرق داشت كه سونو گف دختر همه فكر كردند الكي ميگم تا به دنيا اومد 

من ویارم خیلی خیلی ناجور بود هر غذایی اسمش به گوشم میومد حالم بد میشد از پیاز سفید خیلی بدم میومد از ...

بچتون چیه؟منم دقیقا همین حالتارو دارم

خدایا ممنونم بهم بچه های سالم دادی خدای خوبم مرسی که مث همیشه چشمتو رو تمامممم بدی هام بستی و خواستمو برآورده کردی...من دیگه فقط مامان پریا نیستم من الان مامان پریا و علی هستم❤❤❤