2777
2789

از چی بدتون میومد و از چی خوشتون

بخشیدن کسی آسان است، اما اینکه بتوان دوباره به او اعتماد کرد، داستان کاملا متفاوتی است.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

از پسته متنفر بودم ومیدیدمش حالت تهوع میگرفتم 

از ترشیجات خوشم میومد بچم پسره.

از معبر غریبی به معبدی رسیدم.بر سر در آن نوشته بود:اینجا به جای کفش "خود"را در آورید.                                                                                                                                                 

مامان من سر بارداری من از بادمجون و گوشت گاو بدش میومده و کباب دوست داشته و بنده، دختر قند عسل نصیبش شد😁

سر برادرم یادمه انار و گیلاس، یعنی بابام هر روز گیلاس میاوردا

حس من به نی نی سایت، به ترتیب😉
کسی بوده عاشق سس باشه و پنیر پیتزا؟  البته من قبل بارداری هم عاشق هردوش بودم، ربطی ب الان ندار ...

خخخخخخخخخ من امروز هر دوتاشو هوس کردم  بچه تون چیه؟

بخشیدن کسی آسان است، اما اینکه بتوان دوباره به او اعتماد کرد، داستان کاملا متفاوتی است.

من موقع ٢ تا بچم كلا حالتها و ويارام فرق داشتن اما هر دوتاشون دخترن ( فرشته هام)

اري از پشت كوه آمده امچه ميدانستم اين ور كوه بايد براي ثروت حرام خورد........براي عشق خيانت كرد، براي خوب ديده شدنديگري را بد نشان دادبراي به عرش رسيدن ديگري را به فرش كشاند وقتي هم با تمام سادگي دليلش را ميپرسم مي گويند از پشت كوه آمده............ترجيح ميدهم به پشت كوه برگردم و تنها دغدغه ام سالم برگرداندن گوسفندان از دست گرگها باشد تا اين كه اين ور كوه باشم و گرگ....