من یک داداش داشتمیادته میگفتم ۱۸ سال بچه نداره ولی تو میگفتی نع بچه دار میشن اینا خداروشکر سال ۱۴۰۲ بچه دار شدن بدون دکتر
خیلی توسل کردیم
سلام
اللهم عجل الولیک الفرج 💚🕊
برای حاجت روایی ۱۰۰۰صلوات هدیه به حضرت نرجس خاتون سلامالله علیها بخوانید خیلی عالی از این نتیجه گرفتم😍😍😍😍😍
سوره یس بخونید برای پنج تن ال عبا
نماز استغاثه به حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها
حدیث کسا
میتونید نذر شله زرد برای حضرت فاطمه الزهرا
نذر حلوا برای حضرت رقیه سلام الله علیها
برای بچه سقط شده حضرت فاطمه لقمه بگیرید ببرید داخل امامزاده پخش کنید بگید این نذر حضرت محسن فرزند سقط شده حضرت فاطمه
هم چنین میتونید کل قرآن نذر مادر امام زمان عج
یا چهل روز زیارت عاشورا بخوانید با صد لعن و صد سلام نذر حضرت نرجس خاتون سلام الله علیها 😍😍😍😍
اگ خدا بخواد معجزه میشه مثل زن داداشم بدون دکتر بچه دار شد بعد ۱۸ سال البته مادرم از نیشابور تا مشهد رفت اومد زن داداشم باردار شده بود
و اینکه همین زیارت عاشورا ۴۰ روز نذر حضرت نرجس خاتون سلام الله علیها و هم چنین کل قرآن خواندن نذر ایشان کردند برآورده شد
و اینکه نذر یاعلی براش به حضرت فاطمه سلام الله علیها سردیگ نذری زن داداشم برای ازدواج من و بجه دار شدن خودش دعا کرده بود شد😍😍😍😍😍
هم چنین با شماره کربلا ۱۶۴۰ تماس میگرفتم میگفتم امام حسین کاری کن مامان بابام بچه این داداشم ببینند
۰۵۱۴۸۸۸۸شماره حرم امام رضا علیه السلام
اللهم عجل الولیک الفرج بحق زینب کبری سلام الله علیها 💚 🤲
برای فرج امام زمان عج دعا کنید هرروز به یادشان باشید بگید براتون دعا کنند شده يک صلوات یک دعای فرج موقع خواب یا از خواب بیدار میشی بگو براتون دعا کننند
من آرزو دارم ازمون قبول شم امیدوارم بشه😍😍😍🕊🕊
شهید احمدعلی نیری هم توسل کنید🕊🕊