دبیرستانی بودم نیمرو سوخته درست کردم با نوشابه خوردم خخخ
نبودنِ تو فقط نبودن تو نیست، نبودنِ خیلی چیزهاست...کلاه روی سرمان نمی ایستد! شعر نمیچسبد...پول در جیب مان دوام نمی آورد! نمک از نان رفته!!! خنکی از آب.......ما بی تو فقیر شده ایم مادر💔
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
کلاس اول دبستان بودم دمپخت مامانمو نمیخوردم قهر کردم واسه خودم چلو درست کردم بعد انقد خوشمزه شده بود تو فامیل پیچید هنوز که هنوزه خانوادم به عنوان نشان افتخار من ازش یاد میکنن😂😂😂
خدایم دایما سپاس برای همه رحمت هایی که برایم میفرستی و همه لطف هایی که بمن میکنی
من يادم نيست چند سالم بود مامانم و بابام سركار بودن اومدم تخم مرغ درست كنم روغن نرختم .اصلا فكر نميك ...
حالا من روغن ریختم اینقدر داغ شده بود که از یه متر عقب تر تخم مرغ میریختم تو ماهیتابه
روغن و تخم مرغ پخش میشد تو هوا
خودمم سوختم در چند نقطه ریز
نبودنِ تو فقط نبودن تو نیست، نبودنِ خیلی چیزهاست...کلاه روی سرمان نمی ایستد! شعر نمیچسبد...پول در جیب مان دوام نمی آورد! نمک از نان رفته!!! خنکی از آب.......ما بی تو فقیر شده ایم مادر💔
منم اولین غذام مال بعد عروسیم بود خداشاهده روز بعد عروسیم نمیدونستم برنج چطوری پخته میشه فکر میکردم ابو برنجو بذاری رو گاز خودش میشه پلو یا برنجو میشورن نمیدونستم قرمه سبزی که افتضاح سبزی یخ زده رو میریختم تو قابلمه گوشت بدون سرخ کردن . زرشکو با هفت من گلو سنگ میریختم رو برنج یه سال بعد فهمیدم زرشکم میشورن