بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من موقع صحبت کردن به اسم کاربری ها دقت نمیکنم پس اگه تو یه تاپیک سر مسئله ای اختلاف نظر و بحث داشتیم و تو تاپیک دیگه باهات گفتم و خندیدم نگو خل و دیوونه است 🫠😁 برای مامان شدنم صلوات بفرستید ممنونم قشنگا✨🍀
عزیزم منم روز پنجم که عمل کردم چندروز دیگه میرم بخیه بکشم کشیدن بخیه درد داره؟و وقتی گچ بینیتو برداشت بینیت فرمش معلوم بود یا ورم داشت زیاد؟و اینکه پف صورتت کی خوابید؟
ببخش سوالام زیاد شد🥲😘
من موقع صحبت کردن به اسم کاربری ها دقت نمیکنم پس اگه تو یه تاپیک سر مسئله ای اختلاف نظر و بحث داشتیم و تو تاپیک دیگه باهات گفتم و خندیدم نگو خل و دیوونه است 🫠😁 برای مامان شدنم صلوات بفرستید ممنونم قشنگا✨🍀
بخیه درد نداره ولی من به شخصه سر تامپون خیلی اذیت شدم بعد برداشتن گچ از خودت ناامید میشی انقدر که ور ...
بعد چندوقت بهتر میشه مثلا یه ماه یکم حالتش بهتر میشه؟من تامپون کشیدم اذیت نشدم زیاد🥲
بخیه زیاد درد نداره اسپیلنت داشتم من زود تموم شد درد نداشت ورم زیاد داری تا دوهفته بعد کم کم ورم کم ...
انشاالله یه بینی خوشگل بشه عزیزم♥️
الان ورم صورت نداری؟