2821
2789
عنوان

دعوا سر حرف خواهرشوهرم

987 بازدید | 35 پست

خواهرشوهرم دو سه هفته پیش بهم زنگ زد و چرت و پرت گفت، تو تاپیک قبلیم توضیح دادم.

الان اسباب کشی داره و شوهرم تند تند میره کمکش و زیاد خونه نمیاد حتی، منم اصلا بهش گیر ندادم. اما خودم اصلا بهش نه زنگ زدم نه تعارف کردم برای کمک نه هیچی.

این مدت شوهرم هیچی نمیگفت ولی دیشب یه دفعه گفت چرا زنگ نزدی!!! من خیلی ناراحت شدم چون انگار اون همه حرفای توهین آمیزش رو اصلا حساب نکرده بود اما به روم نیاوردم.

امروز زنگ زدم حال مادرشوهرم رو بپرسم، از مادرشوهرم سراغ خواهرشوهرم رو گرفتم (محض احترام) بعد گفت که خواهرشوهر کوچکم که مجرده هرشب افطاری درست میکرده براشون اما امروز خسته ست و نمیکنه😶 خب منم متوجه شدم که منظورش این بود که من درست کنم بفرستم، منم دلم به رخم اومد چون خواهرشوهرم پا به ماه و بچه کوچک هم داره، گفتم گناه داره بزار بفرستم گفتم من درست میکنم.

بعد به شوهرم زنگ زدم گفتم بهش بزنگ بگو ما میاریم،گفت خودت چرا زنگ نمیزنی گفتم من دستم بنده تو بزنگ. آخر خیلی لجاجت کرد منم گفتم نمیخوام زنگ بزنم. گفت برای چی؟ منم هر چی تو دلم بود گفتم...

بقیش تو کامنت بعدی

I will always love you❤️💖💗

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

وقتی با یکی ازدواج میکنی باید خونوادش رو هم بپذیری هم مرد هم زن

حالا نمیدونم دعوا سر چه بوده

https://uupload.ir/view/دسر_فوری_۵_دقیقه_ای_با_بیسگوییت_و_شیر_tolj.mp4/،،،،،،،،تایپ رو حالت خودکاره اشتباهات تایپی  خیلی زیاده و نادیده بگیرین،،،،،،،،،،https://uupload.ir/view/4_دسر_بدون_شیر_9m9y.mp4/

منو بگو که امروز متوجه شدم خواهر شوهر خانه دارم یه خونه 4 میلیاردی خریده

با گرون شدن طلا . 200 گرم طلا داشته فروخته خونه خریده

شوهرم میدونسته به من نگفته

من کارمندم

3 واحد داریم یکیش به اسم منه ماشین هم به اسم شوهرم

احساس میکنم خیلی ساده بودم

شما جان من بودی ناراحت میشدی یا نه ؟

آرون من 16 دی چشم های قشنگش رو به دنیا باز کرد

گفتم به خاطر این که زنگ زده به من هر چی دلش خواسته گفته.

شوهرم گفت مگه چی گفته😐😐😐😐 (من همه رو تعریف کرده بودم قبلا)

گفتم خیلی چیزا، گفته آدم باید از خانواده شوهر بیشتر از خانواده خودش حساب ببره و بهشون خدمت کنه، من پدرشوهرم گفته هر کم کاری از شوهرت ببینم از چشم تو می بینم، بعضیها از خساستشون جایی نمیان کادو ندن. و...

بعد شوهرم طرفداری شو کرد😐 گفت خوبه هیچ کاری هم براشون نمیکنی و اینا رو میگی

گفتم نمی کنم که نمیکنم، بده کارشون که نیستم

قرار نیست بقیه به من بی احترامی کنن من بازم بهشون احترام بزارم

مگه من تا حالا نشستم حساب کتاب کنم چند بار اونا اومدن چند بار ما رفتیم، قبل از همین تماس هم رفتیم خونشون اون همه تو اصرار کردی من بمونم اونجا یه بار الکی و به تعارف نگفت بمون

بعد از اون دعوت کردیم اومد خونمون هی به من و تو پرخاش میکرد

مگه من اصلا اینا رو به روی خودم آوردم؟

بقیش کامنت بعدی

وقتی با یکی ازدواج میکنی باید خونوادش رو هم بپذیری هم مرد هم زنحالا نمیدونم دعوا سر چه بوده

راستی درباره شوهرت هم بگو من تو کارای شوهرم و رفت و آمدش دخالتی نمیکنم هرجا بخواد بره یا نره خودش تصمیم میگیره

چند دفعه هی بهشون بگو تا بدونن تو تقصیری نداری

https://uupload.ir/view/دسر_فوری_۵_دقیقه_ای_با_بیسگوییت_و_شیر_tolj.mp4/،،،،،،،،تایپ رو حالت خودکاره اشتباهات تایپی  خیلی زیاده و نادیده بگیرین،،،،،،،،،،https://uupload.ir/view/4_دسر_بدون_شیر_9m9y.mp4/

این اصلا ناراحتی نداره که

این که من هیچی از شوهرم قائم نمیکنم

اون این قضیه رو به من نگفته

این که من کارمندم یه آپارتمان به اسامه

خواهر شوهرم خانه داره یه آپارتمان

این که من هیچی از شوهرم قائم نمیکنم اون این قضیه رو به من نگفته این که من کارمندم یه آپارتمان به اسا ...

قايم كردنش درست نبوده

ولي حرف شما خوب نيست مگه خانم خونه دار نبايد چيزي داشته باشه ؟

هيچ كس در من جنونم را به تو باورنكرد
قايم كردنش درست نبودهولي حرف شما خوب نيست مگه خانم خونه دار نبايد چيزي داشته باشه ؟

من از اون ناراحت نیستم

فکر میکنم خودم نسبت به مو.قعیتم عقبم

بعد گفت اصلا نمیخواد غذا درست کنی بفرستی

منم گفتم پس به مامانت زنگ بزن بگو من گفتم نمیخواد

بعد شروع کرد یکی به دو کردن باهام

یکی دو بار گوشی رو قطع کردم دوباره زنگ زد

آخرشم منت گذاشت که موقع عروسی خواهرش دو ساعت اومده کابینت ها رو دستمال کشیده😏

منم گفتم حالا که بچه ی کوچک دارم بزار بزرگ شه یه بار که کار داشت میرم اون یه روز رو جبران میکنم منت سرم نباشه نترس

حواسم نبود بگم تو آنقدر چند برابر میری کمکش پیدا نیست؟ به خاطر تو اومده بود نه من!

منم دیگه محل ندادم

بعدش زنگ زدم بگم میوه بگیره

گوشی رو روم قطع کرد!😐😐😐😐😐😐

بدتر از اون بعدم گوشی رو روم خاموش کرد😐😐😐😐😐😐😐😐

منم محل ندادم ولی خیییلی عصبی شدم

یکی دو ساعت بعد زنگ زد بهم گفت زنگ زدی😐

گفتم قطع کردی!

گفت سرم شلوغ بود

گفتم آخه بعدشم خاموش کردی!

گفت خیلی سرم شلوغ بود نمیشد دوباره زنگ بزنی

میدونم دروغ میگفت اون موقع قطع کرده بود حالا پشیمون بود

منم گفتم میوه بگیر، بعدم گفتم مامانم اینجاست (که حواسش باشه اومد خونه حرفی نزنه)

وقتی هم اومد خونه قهر نبودم، ولی سعی میکردم زیاد نزدیکش نرم و باهاش چشم تو چشم نشم

زیر چشمی می فهمیدم نگام میکنه ببینه چجوریم باهاش

بقیش کامنت بعدی

2825
2823
2791
2779
2792