2821
2789
عنوان

با این خانواده چیکار باید کرد🙂🔪

105 بازدید | 5 پست

از اول سال تحصیلی تا الان مدام درگیر مراسمات بودیم

یا این میزایید یا مراسم داشتیم حالاهم که یکی مرده رسما کارمون دراومده🙄!

حالا از این به بعدم میان خونمون! دیگه واقعا حوصله و ظرفیت مهمونو ندارم😐🙂

مامان بابامم متوجه هیچی نیستن...

من بیچاره درس دارم زندگی دارم از همه چیم عقب میوفتم:/

بعد افطارم مهمون میاد هی میخواد بگه بیا این کارو بکن بیا اون کارو بکن

فرداهم امتحان دارم، یکم پیش گفت فلان کارو کن بحثمون شد

واقعااااا انگار نمیفهمن🙄

بگین چیکار کنم دیگه نابود شدم

با افتخار تمااام ترک و آذری ام😌 عاشق وطنم؛ ایران🇮🇷🫀اندکی مغرور...! درونگرا و ساکتم ولی زبونِ درازی دارم🤧آرزوهامو سعی میکنم به هیچ بنی و بشری نگم. چون اطرافم خبرچین و حسود زیاد دارم (ولی باز درز میکنه) 😩 در اکثر مواقع زندگیم تنها خودم بودم و خدام🥺 یادگرفتم که قوی و مستقل باشم...:) 

برو کتابخانه درس بخون یا پانسیون که جمعه بازه

نمیزارن دیگه🙂

تو قوطی کبریتم

با افتخار تمااام ترک و آذری ام😌 عاشق وطنم؛ ایران🇮🇷🫀اندکی مغرور...! درونگرا و ساکتم ولی زبونِ درازی دارم🤧آرزوهامو سعی میکنم به هیچ بنی و بشری نگم. چون اطرافم خبرچین و حسود زیاد دارم (ولی باز درز میکنه) 😩 در اکثر مواقع زندگیم تنها خودم بودم و خدام🥺 یادگرفتم که قوی و مستقل باشم...:) 

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

بگو اگر هر مشکلی برای درسم پیش اومد مسئولیتش با شماست

هعیی خواهر اخر سر سرکوفتم میشنوم

2825
2823
2791
2779
2792