2821
2789
عنوان

نمیدونم چرا انقدر فکرم درگیرش شده

212 بازدید | 11 پست

بچه ها میدونم زیادی راجبش تاپیک زدم ولی واقعا فکرم مشغوله و عصبیم جایی رو جز اینجا ندارم حرف بزنم

خواستگار سنتی داشتم که مدت زیادی بود اصرار میکردن بیان منو ندیده بودن جلسه اول که مادرش اومد و رفت جلسه دوم پسرشون اومد صحبت کردیم سوالایی کرد که بخاطر خانوادم نتونستم راستشو بگم و راحت بگم مشکلی ندارم پسره هم رفت بعد یک هفته مادرش زنگ زد گفت پسرم داره فکرمیکنه و الان از تماسش ۱۰روز گذشته و خبری نیست ازشون همون جلسه دوم قرار بود که تماس بگیرن بریم بیرون

من اصلا پسره رو نمیشناسم یعنی همون جلسه دوم راغب به ازدواج نبودم تایپم نبود ولی اینکه اونا دیگه زنگ نزدن برام سنگینه همش میگم من بخاطر خانوادم خود واقعیمو قایم کردم و ممکنه شانسمو ازدست داده باشم چون مورد خوبی بود حداقل۸۰درصد معیارامو داشت

این فکر مثل خوره افتاده به جونم عصبیم کرده همش میگم برم ریکوئست بدم بهش

به هیچ عنوان اقدامی نکن که بعدا بدجور پشیمون میشی از کارت

امروز حس می کنم که از سالهای گذشته هم آزادترم چون از یادها و امیدهای واهی رها شده ام. من میدانم که هیچ چیز دوام ندارد...

به هیچ عنوان اقدامی نکن که بعدا بدجور پشیمون میشی از کارت

اره میدونم کار غلطیه و نمیکنم ولی خیلی عصبی شدم و همه دارن این موضوع رو میفهمن عصبیم که چرا خودمو قایمکردم

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

اره میدونم کار غلطیه و نمیکنم ولی خیلی عصبی شدم و همه دارن این موضوع رو میفهمن عصبیم که چرا خودمو قا ...

اتفاقا بهترین کارو کردی نگفتی .چه دلیلی داره اول کار بیای از مشکلاتت بهش بگی وقتی میگی تایپت نبود

امروز حس می کنم که از سالهای گذشته هم آزادترم چون از یادها و امیدهای واهی رها شده ام. من میدانم که هیچ چیز دوام ندارد...

اتفاقا بهترین کارو کردی نگفتی .چه دلیلی داره اول کار بیای از مشکلاتت بهش بگی وقتی میگی تایپت نبود

مشکلات نه..

مثلا گفت من بخام تو خونه قلیون بیارم مشکلی نداری؟من واقعا مشکلی ندارم ولی اون لحظه چون بابامو میشناختن گفتم رو بوی قلیون حساسم وسیله ها بو میگیرن به مرور

مهم نیست برام فقط اون تلفنشون رو نمیفهمم که چرا زنگ زد گفت داره فکرمیکنه

برا منم دقیقا ماجرای شما پیش اومد و حتی خیلی بدتر، پسره که خیلی اصرار داشت بیاد خواستگاری یه واسطه فرستاد و بعد کلی اصرار اومد خاستگاری وبعدش از طریق همون واسطه پیام فرستاد که ما بدرد همدیگه نمیخوریم روزای خیلی سختی به من گذشت احساس تحقیرشدن و شکست رو داشتم آبروم پیش اون واسطه هم رفت ولی هرچی بود دردشو کشیدمو تموم شد و خداوند بعدها برام جبران کرد

برا منم دقیقا ماجرای شما پیش اومد و حتی خیلی بدتر، پسره که خیلی اصرار داشت بیاد خواستگاری یه واسطه ف ...

مشکل من اینجاس که اگه میگفتن ما به درد هم نمیخوریم واقعا برام اوکی بود و ادم تکلیفش روشن بود ولی مادرش زنگ زد خییییلی محترمانه و گرم صحبت کرد با مامانم گفت فلانی(پسره)داره فکرمیکنه این یعنی چی اخه

مشکل من اینجاس که اگه میگفتن ما به درد هم نمیخوریم واقعا برام اوکی بود و ادم تکلیفش روشن بود ولی ماد ...

قطعا جوابشون منفیه و یا پسره خودش پیشیمون شده یا خانواده ش پشیمونش کردن، که در هردوصورت بیخیال شعورشون در همین حد هست دیگه

قطعا جوابشون منفیه و یا پسره خودش پیشیمون شده یا خانواده ش پشیمونش کردن، که در هردوصورت بیخیال شعورش ...

خودش احتمالا پشیمون شده چون خانواده اش خیلی اوکین

واااااااا زوری که نمیشه به پسر مردم بگی بیا منو بگیر خو معلومه نخواستت شما عین همون مثالی هستی ک زدم برا همین به خودت گرفتی حالا میفهمم حرفو صاحبش بر میداره ینی چی،😂😂

مامان دوتا کوجولوی دوست داشتنی که یکیش تو راهه😍 لطفا برای سالم بدنیا اومدنش دعا کنید💓

واااااااا زوری که نمیشه به پسر مردم بگی بیا منو بگیر خو معلومه نخواستت شما عین همون مثالی هستی ک زدم ...

وای تو هنوز تو تاپیکای من داری میچرخی؟😂😂😂😂چه بیکااااری تووو خدایی الان ب این نتیجه رسیدم که برای همه اطرافیانت حرف درمیاری اولا من کجا گفتم مامانم هرجا نشسته گفته خواستگارام زیادن؟دوما چشماتو باز کن و ببین که گفتم همیشه از خواستگار سنتی متنفر بودم و اینارو هم بعد یه سال اصرار خودشون قبول کردم بیان اونم تازه با وااااسطه دلخوریمم دقیقا از همین عدم تعادلشون بود ..سوما این همه تاپیکای منو میچرخی که بگی حرفت درسته؟بدتر داری روی خاله زنک بودن و فضول بودن خودت مهر تایید میزنی

2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

2791
2779
2792