2777
2789
عنوان

لواشك

183 بازدید | 23 پست

سلاممم

بچها شرمندم ميدونم بعضياتون روزه ايي و بعضيام باردار اما حلال كنين ديگه سوال دارم😜

بچها من يكم گوجه سبز(الوچه)يكم البالو و البالو خشكه و چندسيب دارم ميشه اينارو قاطي كنم و لواشكش كنم؟؟؟بنظرتون بد ميشه يا خوب؟!

ادمهاي اشتباه زندگيت،درست ترين درس هاي زندگي رو بهت ميدن🧐

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ب نظرم بد میشه نمیدونم شایدم خوب شه اه اب دهنم راه افتاده مغزم قفل کرده

کجا باید برم یه دنیا خاطرت تورو یادم نیاره...کجابایدبرم که یک شب فکر تو منوراحت بزاره...چه کردم باخودم ک مرگ وزندگی برام فرقی نداره...محاله مثل من توی این حال بد کسی طاقت بیاره...کجابایدبرم ک تو هرثانیه ام تورو اونجا نبینم...کجا بایدبرم ک بازم تا ابد ب پای تو نشینم...قراره بعدتو چه روزایی رو من توتنهایی ببینم...دیگه هرجا برم چ فرقی میکنه از عشق تو همینم...
اگه اون دنیا جلوتو نگرفتم  گومبولی نیسدم😒😒😒😒

😑😑😑🙁🙁🙁🙁🙁توروخدا ببخشيد من اصلا لواشك خور نيسم اما كرمش افتاده درست كنم😐

البالو از کجا اوردی الان😒😓

از پارسال يه صندوق فريز كردم بزارم زو جهازم تو يخچال زمستون هركي فهميد اومدن خوردنشون حالا يكمش مونده الوچهام ماله باغمونه

نه نکن ترکیب سیب و البالو خوب نیست اصلا مخلوط نکن البته سلیقه ایه.گوجه سبز و با زردآلو و آلو خوب میشه.آلبالو با انار و آلو.سیب با زردآلو و...

تازه از حبس برگشتم🕵️‍♂️

من یه متر لواشک دوستم از شمال برام اورده دلتون نخواد بس که خوشمزس دلم نمیاد بخورم تموم بشه

یه روزی رفتیم تو کوچه با دوستامون بازی کردیم بدون اینکه بدونیم اخرین بار بوده😥😣کی فکرشو میکرد یه روز با ادمایی حرف بزنیم که تا اخر عمرمون شاید هیچ وقت نبینیمشون🤩😍