2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهرم از اینکه زیاد هزینه کنم خوشش نمیاد.ولی سوپرایز خیلی دوست داره 😊

من  چون همسرم به آب و آکواریوم علاقه داره،پارسال این گل رو آنلاین سفارش دادم و فرستادم دفتر کارش که البته فقط خودش و برادرم اونجا مشغول هستند و شخص غریبه نیست. انتظارش رو نداشت و وقتی اومد خونه میزو با کیک و شمع آماده کرده بودم و با دخترم براش تولدت مبارک خوندیم و بعد فکر میکرد سورپرایز تمام شده که هدیه مون رو بهش دادیم. همسر من این کارها رو در خلوت دوست داره، زیاد خوشش نمیاد جلوی فامیل و آشنا سورپرایز بشه.

بیست اردیبهشت تولدم بود. هم هدیه و گل خرید و هم کیک

منم تولدم ۲۰ اردیبهشت بود. شوهرم هیچ کاری برام نکرد. حتی یادشم نبود تبریک بگه. رفته بود ماموریت ولی اون روزو ب گشت با رفیقاش بود. ازش متنفرم

منم تولدم ۲۰ اردیبهشت بود. شوهرم هیچ کاری برام نکرد. حتی یادشم نبود تبریک بگه. رفته بود ماموریت ولی ...

من از اول اردیبهشت بهش گوشزد میکنم. یبار روز زن فراموش کرد. قهر کردم باهاش. حالا دیگه حواسشو جمع میکنه 😍

سلام خانمااا یه ایده توپ و جدید براتون دارم برای سوپرایز همسر طراحی چهره هست...خودم با ۵ سال سابقه اینکارو انجام میدم به سراسر کشورم ارسال میکنم پیج اینستا hadis.art80 و شماره تلفن 09300518713 جهت سفارش و دیدن نمونه کارت ب پیج اینستا یا شماره تلفن پیام دهید