2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من فقط اومدم ایدهارو بخونم البته ی چیزایی تو سرم هس

کجا باید برم یه دنیا خاطرت تورو یادم نیاره...کجابایدبرم که یک شب فکر تو منوراحت بزاره...چه کردم باخودم ک مرگ وزندگی برام فرقی نداره...محاله مثل من توی این حال بد کسی طاقت بیاره...کجابایدبرم ک تو هرثانیه ام تورو اونجا نبینم...کجا بایدبرم ک بازم تا ابد ب پای تو نشینم...قراره بعدتو چه روزایی رو من توتنهایی ببینم...دیگه هرجا برم چ فرقی میکنه از عشق تو همینم...

من باکس گل فرستادم محل کارش 😍

تا چشم اون همکارای خانومش در بیاد😒😒😒😂

مراحل روشنفکری در اروپا:                                         1-تحصیلات عالیه2-مدارک معتبر3-مطالعات گسترده4-اطلاعات عمومی بسیار بالا5-جامعه شناسی6-نوشتن کتاب7-نوشتن مقاله8-نظریه های تایید شده9-سفر به نقاط مختلف دنیا10-شخصیت و انسانیت بالا11- احترام به تمامی مذاهب و عقایدمراحل روشنفکری در ایران:1- کشیدن سیگار و خوردن قهوه2-مخالفت با دین و مذهب3-خواندن جملاتی چند از نیچه و...4-طلاق گرفتن5- موزیک خارجی گوش کردن6-سفرهای مكرر به تایلند7-نگهداری از سگ یا گربه و آن را به اندازه فرزنده نداشته عزیز شمردن8-مخالفت با چيزي كه بقيه موافقن9-موافقت با چيزي كه بقيه مخالفن😐😂😂   

ایده تزیین؟یا کادو

کجا باید برم یه دنیا خاطرت تورو یادم نیاره...کجابایدبرم که یک شب فکر تو منوراحت بزاره...چه کردم باخودم ک مرگ وزندگی برام فرقی نداره...محاله مثل من توی این حال بد کسی طاقت بیاره...کجابایدبرم ک تو هرثانیه ام تورو اونجا نبینم...کجا بایدبرم ک بازم تا ابد ب پای تو نشینم...قراره بعدتو چه روزایی رو من توتنهایی ببینم...دیگه هرجا برم چ فرقی میکنه از عشق تو همینم...

راستش من ایندفه گفتم بریم بیرون گردش ودخترمو نشوندم جلو ماشین وخودمم کیک رو قایم کرده بودم به دخترم گفتم الکی صدای ضبط رو بالا ببر تا من فندک میزنم متوجه نشه خلاصه یهو کیک رو گرفتم جلوش خیلی خیلی جا خورد وهمونجا هدیشو دادم کیکشو برد خونه مامانش برید😂

من تولدش تیر ماهه.میخوام مامان اینام و مامان اینای شوهرم و دعوت کنم سفره خونه و اونجا رو تزیین کنن و بعد شوهرم از سرکار اومد ببرمش اونجا 😍😍🤗😍

من و شوهرم خیلی بچه دوست داریم اما بخاطر شرایط کار شوهرم میترسم بیارم😥                                        خدایا میشه یهویی حامله شم اونم دوقلو تمام سختیاشو به جون میخرم اخه عاشق دوقلوام               میشه واسه براورده شدن حاجتم یه صلوات مهمونم کنی... ممنونتم عزیز دلم ❤❤❤
من ۲۷ تولدشه اگه شما ایده داری به من بگو

#ايده_تولد
این واقعا ایده ی قشنگ و موندگاری است.اگر از فیلمبرداری و ویرایش فیلم سردرمیارید دوربین رو بردارید و از همه ی اعضا خانواده و عزیزانتون بخوایید خطاب به کسی که تولدشه جلوی دوربین تبریک بگن و براش یک آرزو کنن.اگر کسی رو دارید که دور از شماست ازش بخوایید با موبایلش یک ویدئو ضبط کنه و براتون بفرسته.بعد همه ی این ها رو با نرم افزارهای ویرایش فیلم درست کنین و این فیلم رو روز تولد هدیه بدید
@banooyegheri . اینم یه ایده. برو تو این کانال خوبه

مبارک باشه.هر کاری میکنی، اخلاق شوهرت دستت باشه،چون بعضی از مردها از سورپرایز و احساسات عاشقانه خوششون نمیاد و به جای اینکه خوشحال بشن،بدتر عصبی و بداخلاق تر میشن ،حال شما رو هم خراب میکنند.

بعضی‌ها هم اینکارهارو در خلوت دوست دارند نه جلو دوست و آشنا.

بعضی ها هم کلاً لذت میبرند دیده بشن تو جمع.

با توجه به خصوصیات اخلاقی شوهرت،بهترین گزینه رو انتخاب کن

من فقط اومدم ایدهارو بخونم البته ی چیزایی تو سرم هس

#ارسالی_اعضا 😍
#ایده
سلام
من برای تولد شوهرم یه کارایی کردم گفتم شایدبه درد بخوره واسه همینم گفتم باشما درمیون بزارم
من تقریبا یک ماهی قبل تولدش شروع کردم به برنامه ریزی از گرفتن کادو گرفته تاسفارش کیک وسایل تزیینی و...
بد روز تولدش بدون اینکه بفهمه خانواده خودموباخانواده خودش دعوت کردم وقتی از سرکار اومدخونه منم خودموزدم به مریضی گفتم سرم درد میکنه وبه بهانه خرید فرستادمش بازاربدبه کمک خواهرموجاریم شروع کردم به تزیین اتاق راه پله و....
البته دقیقا5روزبدازتولدش سالگردازدواجمون بودخلاصه زنگ زدم بهش گفتم بیابایدبرم دکترحالم بده 😅
وقتی اومدداخل برقاخاموش بود نورشمع خیلی رمانتیک قشنگ بود بد یهو همه باهم تولدت مبارک خوندیم
بدفوت گردن کیک تولدیهو بهم گفت کادو چی برام گرفتی بیارمن باتعجب اوردم امادیدم قبلش اون کادوسالگرد ازدواج گرفته برام همش بهم میگفت من خاستم تورو سوپرایز کنم اما تومنو سوپرایزکردی خیلی خوش گذشت باکمترین امکانات بهترین لحظات زندگیمون شد😍❤️
@banooyegheri . این کانال هم ایده داره