2821
2789
عنوان

اگر تو هم مثل منی اعلام حضور کن😟🤍

328 بازدید | 21 پست

شبا خواب ندارم در طول روز همش خواب الودم دیگه حوصله انجام هیچ کاریو ندارم به زور کارهای روزانه انجام میدم، ذهنم به شدت خستست، حالت انتظار دارم و به شدت بی تفاوت شدم. حتی نمیتونم کتابی بخونم پریودم کلا این ماه دو روز بود که حدس میزنم علتش همین روحیه باشه. منی که عاشق عیدم امسال حتی حسش نکردم دلم میخاد مثل قبلم بشم🥲دلم میخاد زمان به عقب برگرده🖤

29 درصد از سال 2026 گذشت و ما تو 28 درصد از سال 2026 اینترنت نداشتیم...

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

دقیقا منم،حالم خیلی بده مامانم معلوم نیست اوضاع چشمش چی میشه بابام بی تفاوته صبح تا شب کارش گریه اس میگه توی این شرایط نیاز دارم بابات کنارم باشه بابام بی تفاوت مامانم روی تخت گریه میکنه پایین تخت دراز کشیده سرش توی گوشیه😫مشکلات خودم که هیچی به مشکلات مامانم فکر میکنم خوابو ازم میگیره نمیتونم بخوابم میخوابم هم تا صبح چند بار بیدار میشم تا آخر شب کسلم

من گریه کردم، برای همه اتفاقایی که هیچکدوم تقصیر من نبود.

احتمالا افسردگی فصلیه

و لطفا برو دکتر با مصرف دارو توی دوره کوتاهی خوب خوب میشی

مرگا بمن که با پر طاووس عالمی یکموی گربه ی وطنم را عوض کنم💖🇮🇷رهبر شهیدم کربلا نرفته شد کربلایی❤️من بمیرم برای مظلومیتت😭 آقا مجتبی لحظه ای و کمتراز آن دست از حمایت شما نمیکشم❤️❤️❤️

دقیقا منم،حالم خیلی بده مامانم معلوم نیست اوضاع چشمش چی میشه بابام بی تفاوته صبح تا شب کارش گریه اس ...

درک میکنم امیدوارم وضعیتت مادرتون بهتر بشه گلم🥲🤍

دارو میخورم عزیزم زیر نظر پزشک

اگه احساس بهتری نداری برو داروهاتو عوض کنه

مرگا بمن که با پر طاووس عالمی یکموی گربه ی وطنم را عوض کنم💖🇮🇷رهبر شهیدم کربلا نرفته شد کربلایی❤️من بمیرم برای مظلومیتت😭 آقا مجتبی لحظه ای و کمتراز آن دست از حمایت شما نمیکشم❤️❤️❤️

درک میکنم امیدوارم وضعیتت مادرتون بهتر بشه گلم🥲🤍

تا قبل اتفاقی که برای مامانم افتاد اوضاع زندگیمون خوب بود بعدش بهم ریخت،امیدوارم باعث و بانیش بچه هاش جلوی چشمش زنده زنده جون پس بدن🙂↕️

من گریه کردم، برای همه اتفاقایی که هیچکدوم تقصیر من نبود.

تا قبل اتفاقی که برای مامانم افتاد اوضاع زندگیمون خوب بود بعدش بهم ریخت،امیدوارم باعث و بانیش بچه ها ...

عزیزم به احساسات بد فکر نکن مهم اینه مادرت اول سلامتیشو به دست بیاره اینطوری خودتو عذاب میدی 🤍

2825
2823
2791
2779
2792