2821
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

رمالا خوب پول در میارن😂👌🏻

یه دختر قوی که داره برا ایندش و خودش تلاش میکنه تا مستقل بشه.😆💫 من به آرزوهام قول رسیدن دادم من باید رویاهایی که دارم رو زندگی کنم!💪🏻امسال یعنی 1405 باید به هدفم برسم و مطمعنم که میرسم شک ندارم✌🏻🫡

نه منطقی نیست

نکن انرژی منفی داره

نظر کن، شکر گذاری(بنویس)،چله بردار این جور دعا رو بکن

ولی قشنگ فکراتو بکنا

کسی که خودش بیفته نمی تونه گریه کنه

·.¸¸.·♩♪♫  خـבایا شکرت بـہ هزار و یک בلیل♫♪♩·.¸¸.·

نکن انرژی منفی دارهنظر کن، شکر گذاری(بنویس)،چله بردار این جور دعا رو بکنولی قشنگ فکراتو بکنا کسی که ...

فکرامو کردم میدونم ادم درستیه.خیای کارا برام کرده

خیلی دعا کردم ولی جوابی نگرفتم.چیکار کنم دیگه؟

فکرامو کردم میدونم ادم درستیه.خیای کارا برام کردهخیلی دعا کردم ولی جوابی نگرفتم.چیکار کنم دیگه؟

من چله یاسین و مزمل زیاد برمیدارم

بازم اگه دیدی واقعا هیچی جواب نداد بعد برو سراغ این کار

درکت میکنم انتضار واقعا سخته امیدوارم برسین بهم خوشبخت بشین

·.¸¸.·♩♪♫  خـבایا شکرت بـہ هزار و یک בلیل♫♪♩·.¸¸.·

من چله یاسین و مزمل زیاد برمیدارمبازم اگه دیدی واقعا هیچی جواب نداد بعد برو سراغ این کار درکت میکنم ...

جواب میده این چله ها؟

۳ بار اومده خواستگاری بابام سر چیزای الکی ردشون کرده.خیلی تحقیر و توهین کرده هم خووشو هم خانوادشو.البته بابام جلو اونا خوبه این حرفا رو به من زد.خانوادم نمیدونن با همیم اخه ما فکر میکردیم خانوادم قبول میکنن چون خیلی باهم خوب بودن خانواده ها.میخوام به مامانم بگم ولی نمیدونم بازم قبول میکنن یا نه.خدانکرده قبول نکردن خلنواده اونم دیگه راضی نمیشن

2825
2823
2791
2779
2792