2777
2789
عنوان

تعبير خواب انگشتر

845 بازدید | 7 پست

سلام ،

من يه گردنبند دارم كه مدتيه ميخوام اگر بتونم دستبند ستش رو بخرم.حالا ديشب توي خواب ديدم كه همسرم انگشتر ستش رو برام خريده و دستم كردم و خيلي خوشحال بودم😃.تعبيرش چيه؟🤔

منم دیشب خواب دیدم چهارتا از دندونام کنده سد چیه به نظرتون

توروخدا برای سالم بدنیا اومدن نی نیم صلوات بفرستین سه تا سقط خود به خودی داشتم دعا کنین این بارداریم خوب پیش بره ممنون دوستان گلم🙏🏻🙏🏻🙏🏻

به زودي ميخري عزيزم

منم قبل از خريد النكوم خواب ديدم رفتم تعطيل بود و يه مغازه دار بهم سه تا النگو داد گفت پولشو بعدن بيار

بخدا چندروز بعد رفتيم پيش آشنامون 

يهو گفت بندار دستت سه تا النگورو 

انداختم گفت برو بعدن با حاجي حساب كتاب ميكنيم!!!!

Nobody perfect

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم دیشب خواب دیدم چهارتا از دندونام کنده سد چیه به نظرتون

صدقه بده اگه دندونات کنده شده وخون اومدباطله خوابت اگه نیومد صدقه بده چون به مرگ تعبیرشده خالم خواب دیددندون جلویش دراومدوخون نیومدصدقه نداد سه روزبعدش پسرچهارسالش افتادتواب ومرد

تیکر رسیدن به هدفم.....  سرشانه خدا بگذار تا قصه عشق را چنان زیبا بخواندکه نه از دوزخ بترسی و نه از بهشت به رقص درآیی قصه عشق تنها “انسان” بودن ماست . . .🙏🏻❤️....همه دنیام دوقلوهام😍
صدقه بده اگه دندونات کنده شده وخون اومدباطله خوابت اگه نیومد صدقه بده چون به مرگ تعبیرشده خالم خواب ...

وای خدای من نه من خون دیدم خدا کنه چیزی نباشه اللن صدقه میدم 

توروخدا برای سالم بدنیا اومدن نی نیم صلوات بفرستین سه تا سقط خود به خودی داشتم دعا کنین این بارداریم خوب پیش بره ممنون دوستان گلم🙏🏻🙏🏻🙏🏻