2777
2789

بستگي به بدنت داره 

خيلي ها زايمان ميكنن دو روز بعد اصلا متوجه نميشي كه اينا زايمان كردن

خيلي ها هم زايمان ميكنن تا چند وقت درب و داغونن و خيلي دير وزن كم ميكنن

لطفا براي سلامتي ني نيم يه صلوات بفرستيد 😘😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بستگی به ژنیک بدنت داره باید وایسی تا نی نی بیاد منکه پنج کیلو اضافه کردم شکمم صاف شد بدون ترک اما ز ...

خوش به حالت من. اینهمه لیراک و ماستلا و پالمرز زدم ..پر ترک..حتی پاهام..تا مچ پام...

بعد زایمان شکمتو سفت ببند تا یک ماه

احتمالا جمع میشی

من که برگشتم به وزن قبل بارداریم شکمم تقریبا جمع شد اما هنوز یکم مونده که فک کنم با ورزش بره

انسان بودن خود به تنهایی یک دین خاص است که پیروان چندانی ندارد.                                                 نهایت فرومایگیست اگر رفتار آدمی منحصر به ترس از تنبیه یا امید به پاداش باشد.                                      لطف کنید اگه تونستید برای حاجتم یک صلوات بفرستید ممنونم🙏
بعد اصلا نمیدونم میتونم برم ارایشگاه به خودم برسم..یا دیگه باید خواب به خودم رسیدنو ببینم...اصلا نمی ...

منم دوماه بعداززایمانم عروسی خواهرم بود   خیلی خوب بود اتفاقا همه میگفتن بعدزایمان خوشگلترشدم     نگران نباش بلافاصله بعداززایمان که ده کیلو کم میکنی چون وزن بچه وجفت وایناست که میره

منم دوماه بعداززایمانم عروسی خواهرم بود   خیلی خوب بود اتفاقا همه میگفتن بعدزایمان خوشگلترشدم & ...

بعد اینکه شمام سزارین شدید؟راسته میگن بعدش انگار هنوز ۷ ماه بارداری..ورم و اینا...

بعد اینکه شمام سزارین شدید؟راسته میگن بعدش انگار هنوز ۷ ماه بارداری..ورم و اینا...

نه من طبیعی بودم  اصلن اینطورنبود  سی کیلووزن زیادکرده بودم که یک ماه بعداززایمان خودمووزن کردم ده کیلو کم شده بود      حالاسزارینونمیدونم 

من ک ۹ کیلو وزن اضافه کردم ،۶ ماه هم از زایمان گذشته هنوز شکم دارم امیدوارم شما ب سرعت برگردی ب حال ...

مساله همینه..مامانم میگه نرو نمیمری که..منم شوهرم از الان میگه نه حتما ارایشگاه میری ..فلان و فلانو...حالا موندم...اخه خونم از مامانم دوره..در ضمن خودشم دعوته دیگه..وقت نمیکنه به خودش برسه...شوهرمم بچه دوست نداشت الانم دقیقا واسه حرص من همه کارارو برعکس میگه باید انجام بدی...

پس نمی تونی بری،چون کسی نیست بچه تون رو

نگه داره

تازه اول شه،از خیلی از آزادی هات کم میشه،من ک هم مامانم و مادر شوهرم و شوهرم کمک میکنن ،هم دخترم پرستار داره دارم از پا میفتم

ولی همش معترض هستم،خیلی زندگی م سخت شده،بی انرژی شدم،خوابم کم ه،عصبی شدم،

من امروز ۱۲ روزه زایمان کردم

۱۲ کیلو اضاف کردم تو حاملکی ۹ کیلو یه هفته بعدش کم کردم. الان کلا سه کیلو اضاف دارم

شکمم خیلی کوچک شده طوریکه دکترم تعجب کرده بود  ولی دارم هنوز یه کوچولو .

سزارین بودم

اگه شیر داشته باشی شیر بدی سریع لاغر میشی

پس نمی تونی بری،چون کسی نیست بچه تون رو  نگه داره تازه اول شه،از خیلی از آزادی هات کم میشه،من ...

وای توروخدا نگید..من شوهرم میگه اصلا به من مربوط نیست..نگه داشتیش ..خودتم بزرگ میکنی..مامانم کمک میکنه ولی خونه هامون از هم دوره..پس بیچاره شدم...وای خدا

من امروز ۱۲ روزه زایمان کردم ۱۲ کیلو اضاف کردم تو حاملکی ۹ کیلو یه هفته بعدش کم کردم. الان کلا سه ک ...

چه خوب اضافه کردی..من همش تو خونه بودم..خوردمو خوابیدمو ۲۰ کیلو چاق شدم..☹☹☹

وای توروخدا نگید..من شوهرم میگه اصلا به من مربوط نیست..نگه داشتیش ..خودتم بزرگ میکنی..مامانم کمک میک ...

ن عزیرم خدا نکنه بیچاره بشی🌹

شاید شما با من فرق داشته باشی،من ۱۵ سال بچه نداشتم ،زندگی دو نفره فرق العاده‌ای داشتیم راحت و بی دردسر

از وقتی مامان شدم برام سخته ک خودم رو با دخترم تنظیم کنم ،من تحمل م کنه

ممکنه شما مثل من نباشی 

چه خوب اضافه کردی..من همش تو خونه بودم..خوردمو خوابیدمو ۲۰ کیلو چاق شدم..☹☹☹

دقیقا منم استراحت مطلق بودم تو خونه خوردم و خوابیدم 😁😁ولی رژیم غذایی داشتم به خاطر دیابت بارداری